Skocz do zawartości

6 moderowanych precli ogólnotematycznych

myseo

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie dzięki za dostęp do precli.

Mam tylko uwagę odnośnie dodawania grafiki. W regulaminie punkt 5 jest "Do każdej publikacji należy załączyć co najmniej jedną grafikę, która powinna być powiązana tematycznie z tematyką artykułu oraz znajdować się przed znacznikiem more." . Próbowałem na dwóch preclach dziennikarstwo-obywatelskie.pl , admaven.pl ale nie znalazłem opcji.

Dodanie ikony wpisu jest zablokowane. Coś mi się wydaje że są za małe uprawnienia w wordpresie. Chyba że ja czegoś nie dopatrzyłem w interfejsie.

Blokowisko oszczędza - blog o oszczędzaniu pieniędzy

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Niby nowe wpisy w preclach się pojawiają, ale z Autorem tematu coś brak kontaktu. Pisałem na maila, a w zasadzie na kilka adresów, i nic:) Na PIO ostatnio zalogowany 9 stycznia... Czy ktoś ma może kontakt z autorem? Miałbym kilka artykułów do zamieszczenia ...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności