Skocz do zawartości

Pytanko o linkowanie w stronie zapleczowej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie. Mam stara strone wiek koło 6 lat nie zależy mi za bardzo na niej juz ale chciałbym ja wykorzystać w jakiś dobry sposób.Mam pytanko czy cos takiego nie bedzie brane przez google w jakiś sposób za spam? https://www.domekrabka.cba.pl Czy czasem nie przesadziłem z tymi linkami na niej? I czy nie lepiej bedzie wrzucić te linki w tekst jakoś? I ostatnie pytanie czy to w ogóle przyniesie jakieś korzyści i czy warto tam wsadzać odrazu link do tej strony https://www.domekwrabce.com.pl Z góry dziekuje za odpowiedzi tylko nie krzyczcie :)

@domwgorach, idziesz na rekord - stosunek postów do zakładanych tematów? Zanim zapytasz ile dać jaj do jajecznicy proponuję Ci byś przysiadł nad podstawami. Cała potrzebna Ci wiedza jest na tym forum, masz też dostęp do seo blogów.

Jak zaliczysz podstawy wtedy pytaj. Teraz marnujesz czas swój i innych. To taka moja malutka sugestia :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Przez poł roku założyłem 5 tematów to naprawde tak dużo? W tym juz na dwóch dałeś kretyńskie uwagi. Ta może nie jest tak jak na poprzednim moim temacie bo tamta przebiła wszystko chyba. Nie wiem skąd ta niechęć do mnie. Ale nie żal Ci czasu na pisanie postów które nic nie wnoszą do sprawy? Pewnie jesteś kolejna osoba która lubi sie napinać na necie, no niestety tym razem nie trafiłeś bo ja wole przytulić sie do żony. Tobie tez tak radze o ile ja masz bo na forum jej raczej nie znajdziesz a pewnie zycia po za nim nie widzisz.

...niestety tym razem nie trafiłeś bo ja wole przytulić sie do żony...

Ale ja chcę żeby mnie ktoś przytulił... Obiecuję, że już nie będę dawał kretyńskich uwag :placze:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

heh :D Co do tematu to czytałem na ten temat sporo ale nigdzie nie jest jasno powiedziane ile tych linków można wsadzić na ta strone zeby nie była farma linków. Czy jak wsadze 100 czy to bedzie juz farma i w tedy google bedzie krzywo na to patrzeć czy maksymalnie moge 10 wsadzić zeby nie było to jeszcze farma i zeby miało jaki kolwiek efekt. O to mi chodzi głównie. A tego nie dowiem sie czytając forum tylko od doswiadczonych pozycjonerów którzy maja tak cenne doswiadczenie którego ja nie posiadam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności