Skocz do zawartości

Nienaturalne linki

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no tutaj nie ma co fantazjować bo w sieci jest poradnik jak ma pracować pracownik SQT i jak obsługiwać narzędzia więc tu jest lajt z interpretacją ich roboty. Hmm..

dobra robimy swoje Panowie, najwyżej odpadną średnie grupy katów czy precli, małe są i będą, pozdro :)

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A dodaj jeszcze do teorii, że każdy link z takiej oflagowanej strony to potwierdzony link nienaturalny.

Teraz wystarczy, że algo sprawdzi stosunek nienaturalnych do całości dla Twojej www.

W przypadku przekroczenia jakiejś wartości masz wysyłane z automatu powiadomienie.

Pracownik jest zaangażowany raz, do oflagowania, a potem to już tylko matematyka i mail();

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Weź pod uwagę, że sklepy seo dodają w tych swoich dużych pakietach również do tych małych grup katów i precli.

Więc nie są jakoś "bezpieczniejsze".

Poza tym nie chodzi o wielkość grupy tylko o to jak się z niej korzysta i jak korzystają inni:-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Moja strona działa od grudnia ubiegłego roku i posiada wg GWT linki z 300 domen w tym obecnie 50 side wide(niebawem się skończą) głównie z katalogów.

ja się zakładam o dwie kiełbasy, że tu chodzi o side wide właśnie i to z katalogów, czyli słabe side wide :)

Zakładając, że masz racje..

...to mogę liczyć na to, że jak wygasną side-wide (część już wygasła) i wyślę prośbę to ją uwzględnią?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

...to mogę liczyć na to, że jak wygasną side-wide (część już wygasła) i wyślę prośbę to ją uwzględnią?

Nie, bo kara musi być!

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

wyślę prośbę to ją uwzględnią?

tylko pod warunkiem wskoczenia do beczki ze smołą wytarzaniu się w pierzu, ogoleniu głowy posypaniu jej popiołem i dwóch rundek dookoła rynku z pieśnią o tym jak to korpogoole dba o swoich użytkowników i ich nie inwigiluje ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

trzeba się odstresować :-)

Może nie odstresowanie ale (bez urazy) jaki poziom pytania takie odpowiedzi ;) .

Wbijcie sobie do głowy, że każdy przypadek (w tego rodzaju sprawach kontaktów z jaśnie nam panującym google) traktowany jest indywidualnie i w/g widzimisie korpogoogle i albo bedzie rybka albo pipka . Nie ma co oczekiwać jakichkolwiek konkretnych odpowiedzi z tamtej strony ani takich samych reakcji dla wszystkich.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

d. Nigdy nie dodaje stron do GWT

Kiedy to ludzie zrozumieją w końcu...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności