Skocz do zawartości

Nienaturalne linki

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam kilka domen w GWT (błędy młodości), które są w ponad 1000 WP-Katów ogólnodostępnych i nie mam na nich powiadomień.

Pisałem o tym już wcześniej, nie wiem czy w tym temacie czy w innym. Do nich to nie dotrze nigdy chyba, że to nie chodzi o katy, precle, srecle czy sociale. Link to link. Tutaj liczy się odpowiedni dobór fraz, odpowiednia optymalizacja, odpowiednie linkowanie podstron a przede wszystkim MYŚLENIE!

Może nie wszystkim będzie to na rękę, ale napiszę: nie ma czegoś takiego jak linki ze złych stron, jest tylko bezmyślne linkowanie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja dodam tylko do tego wyżej, że wszystko rozchodzi się o proporcje. Jeżeli linkując zostanie którać zachwiana (nie ma znaczenia, czy będzie to zbyt duża ilość follow w stosunku do nofollow, zbyt duża ilość anchor pozycjonowany do anchor brandowy/inny, zbyt duża ilość miejsc oflagowanych do "czystych") to leci info do podpiętej domenki w GWT, albo na pulpit SQT.

Chyba nikt choc troszke myślący nie mysli, że pracownicy G latają po serpach i analizują sobie stronki na chybił trafił.

I na koniec, im więcej będziecie zgłaszać stron do disavow, tym szybciej będziecie mieli zachwiane proporcje. Więc więcej zgłaszać i szykować kase na nowe wpisy, bo niebawem cennik jak na netmisja.pl będzie standardem.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

bo niebawem cennik jak na netmisja.pl będzie standardem.

Jeszcze prze 1,5h jest promocja - 50% :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A jak powinny wyglądać według was linki brandowe dla MFA? :P link z przeglądarki?

To oczywiste, że link to link i to nie ma znaczenia czy to seo kat, wp kat, czy sre precel ultra over 9000 - problem w tym, że właściwie to każda strona mogła bć podpierdzielana do gogla przez disallow więc każdy link może być potencjalnie zagrożony.

bo niebawem cennik jak na netmisja.pl będzie standardem.

pozwala przynajmniej dodawac zaplecza

tja... no comments.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

każdy link może być potencjalnie zagrożony.

A może, może. Wczoraj rozmawiałem z kuzynem, który lata temu znalazł "speca", który przez półtorej roku nie wyciągnął go z algorytmicznego pingwina. Ostatnio dostał powiadomienie i... co zrobił? Pobrał wszystkie linki z GWT i wpierdzielił je do wiadomej maszynki.

No comments.

Kuzyn, czy "spec"?

Kuzyn, bo chyb już zwątpił w speca :) Jak mu mówiłem 3 lata temu żeby zmienił pozycjonera to nie chciał, bo spec wtedy był dobry ;) Z resztą jak każdy wtedy który masowo ładował linkami w stronę.

No ja już zgłosiłem 1800 domen jednej firmy pozycjonerskiej do disavow i śpię spokojnie w poczuciu obywatelskiego obowiązku. Nie bać się krzykaczy, zgłaszać cały syf.

Blake to Ty, Twój klon czy nie :P bo sie gubie ... chyba, że znowu Max zapomniał hasła i zrobił nowe konto :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Blake to Ty, Twój klon czy nie :P

Ale o co chodzi? Tego nawet nie komentowałem, bo co tu komentować...

No ja już zgłosiłem 1800 domen jednej firmy pozycjonerskiej do disavow i śpię spokojnie w poczuciu obywatelskiego obowiązku. Nie bać się krzykaczy, zgłaszać cały syf.

Brawo ! prowokacja, czy ubek na emeryturze ?

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności