Skocz do zawartości

Nienaturalne linki

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żeby człowiek miał jeszcze wybĂłr między gorszym a lepszym pozycjonowaniem, to bym wybrał opcję lepszą, bo mnie (było) stać. Zwykły szary człowiek prosi o ofertę i jeżeli niczym się nie rĂłżnią, to wybiera oczywiście relatywnie tanią - to jest normalne zachowanie każdej istoty ludzkiej. Nie muszę się znać na SEO i znać kosztĂłw Waszej działalności. Dlatego liczę na to, że tak jak Wy traktujecie klientĂłw, tak niedługo zostaniecie sprawiedliwie potraktowani. Karma Google wrĂłci :)

Jak już tak się znasz i cenisz sobie jakość to wybudze Cie z matrixa. Otóż Google to nie jest fajna, kolorowa firma. To bezwzględna korporacja nastawiona na zysk i nie interesuje ich jakość w ogóle. Wpisz sobie frazę "hostel łódź" i powiedz czemu tak się dzieje ? Ja Ci powiem dlaczego : wolą usunąć wszystkie strony z wyników, zeby zwiększyć sprzedaż reklam niż pokazać sensowne wyn8ki. Twoją strone rowniez usuneli, zebys im płacił. Instalując narzędzia szpiegujące sam się podkładasz i teraz masz pretensje ? Ufać google to jak ufac Stalinowi.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Pokaż mi jak wygląda link nienaturalny

Pokazywałem jak byłem mały, teraz się wstydzę :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Link nienaturalny możesz znaleźć na poniższej stronie:

https://bit.ly/1cYZvdl

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Od kilku dni tutaj sporo się dzieje w sprawie tych powiadomieñ z google i przyznam, że nie wiem czy się czegoś spodziewać czy nie.. Wszystko stoi na własnym zapleczu, sporadycznie linki z zewnatrz do zaplecza i do docelowych domen ale raczej z bezpiecznych miejsc. Ta ogólna panika to tylko te nienaturalne linki? Od 2-3 miesięcy przestałem "pozycjonować" bo chyba zabłądziłem :) czytam, testuje nowe pomysły i nie wiem który wdrożyć, żeby google przypadkiem mi nie przysłało mejla

Znalazłem 2 wspĂłlny mianownik. Wszystkie strony jakie dostały po du**e (4) były preclowane tekstami z 2-3 linkami w jednej treści czyli pod danym URLem BL. Inne nie.

Większa połowa precli w ten sposób funkcjonuje, czyli co google wytnie połowę internetu?

Nie wiadomo bo nie wszystkie precle pozwalają na >1 linków w treści. Narazie to mój wspólny mianownik a Wy dalej sobie piszcie o jakichś firmach i kłóćcie się z typem w wątku :)

Pamiętajcie też, że w USA te powiadomienia były już w kwietniu, więc tam więcej przegadali niż my tu na PiO.

Od kilku dni tutaj sporo się dzieje w sprawie tych powiadomieñ z google i przyznam, że nie wiem czy się czegoś spodziewać czy nie.. Wszystko stoi na własnym zapleczu, sporadycznie linki z zewnatrz do zaplecza i do docelowych domen ale raczej z bezpiecznych miejsc. Ta ogólna panika to tylko te nienaturalne linki? Od 2-3 miesięcy przestałem "pozycjonować" bo chyba zabłądziłem :) czytam, testuje nowe pomysły i nie wiem który wdrożyć, żeby google przypadkiem mi nie przysłało mejla

Znalazłem 2 wspĂłlny mianownik. Wszystkie strony jakie dostały po du**e (4) były preclowane tekstami z 2-3 linkami w jednej treści czyli pod danym URLem BL. Inne nie.

Większa połowa precli w ten sposób funkcjonuje, czyli co google wytnie połowę internetu?

spokojnie, nie ominie Cię, dostaną Twoje zaplecza czy co tam masz i one pociągną w dół Twoje stronki. Dowiesz się o tym po wynikach lub w GWT jeśli zaplecza tam dodałeś.

90% linków to pewnie linki nienaturalne.. Google powinno zmienić kryterium oceny

PS.

Niczym Google: "Tylko rzetelni są wiarygodni" - tylko dlaczego za uczciwość trzeba w krd płacić i tak samo w google jak jest okey to filt i pozostaje adwords..

Link nienaturalny możesz znaleźć na poniższej stronie:

https://bit.ly/1cYZvdl

Dla mnie to linki naturalne :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

każdy link stworzony w celu podniesienia strony w wyszukiwarce G jest linkiem złym i zakazanym. I tyle w temacie filozofowania o naturalności czy nienaturalności. Jest to tak obmyślone, by każdą stronę dało się ud****ć podciągając pod argument nienaturalności linkowania.

wspólny mianownik powiadomień? Zawsze ten sam - chaos w wynikach organicznych = $$$ z AdWords

i w zasadzie byłoby na tyle w tym temacie :)

i w zasadzie byłoby na tyle w tym temacie

Dodałbym jeszcze masochizm i schizofrenie po obu stronach ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności