Skocz do zawartości

Nienaturalne linki

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tego co czytam to widzę, że wszyscy trzymają topy powyżej 1,5 roku, nie dotyczą ich pingwiny, pandy i inne automatyczne powiadomienia, jednym słowem miód, cud i malina. Topy robicie linkami, których nie ma, no bo przecież katalogi, swle, precle, zaspamowane fora to same zło i tam się nie dodaje.

Życzę więc aby taka sytuacja utrzymywała się u was nadal, żebyście mieli pełno pieniążków i żeby wasi klienci wypłacali wam premie za tak wspaniała i owocną pracę, która przynosi im fortuny o których nawet nie śnili.

Współczuje do bólu twoim klientom

Nie ma takiej potrzeby, póki co to dostaje tylko maile, że są zadowoleni i że nie spodziewali się aż takiego przypływu klientów (to takie wiesz - naturalne opinie - nie wysyłałem wcześniej zapytań, czy mogliby mi jakąś wystawić).

A tutaj jest podsumowanie całego tego tematu:

Jedni bo może sie okazać, żę Blake ma rację i są ( )( ) a nie pozycjonerzy, a drudzy nie chca podać, bo niby czemu mieli by dzielić się ze wszystkimi przepisem na topy

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To jest wg ciebie zły rozkład linków, który szkodzi. Jakby był inny, lepszy to gdzie by była ta strona? Nad reklamami?

Tak, jest to bardzo dobry uklad linkow - strona jest pewnie wyzej niz logo google! Tylko szkoda ze nie podales adresu:)

Dostęp do GWT też chcesz?

Kursor masz rację dobry sposób na przetestowanie działania wp-katów :) Wcześniej już o nim pisałem ... ale moje wyniki są raczej negatywne.

Sprawdziłem parę losowych fraz, gdzie wpisy były dodane w 2012 roku w paru grupach multi:

pracownia projektowa Kraków

ortodoncja Opole

fotografia produktowa Kraków

Jeśli strony robione wp-katami nie znajdują się w top100 to o czymś to świadczy ;d Chyba napiszę automat, która przeleci większą bazę :)

Sprawdziłem u siebie i nie mam wpisów na takie frazy, więc nie mogę tego zweryfikować.

Z tego co czytam to widzę, że wszyscy trzymają topy powyżej 1,5 roku,

Przecież na tym polega pozycjonowanie.

Nie sztuką jest osiągnąć 1, 2 lub 3 miejsce, sztuką jest utrzymanie pozycji. To potrafią tylko nieliczni.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To potrafią tylko nieliczni

Cieszę się, że jestem w tym gronie. Który z was trzyma coś jeszcze od 4 lat w topach?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Cieszę się z Tobą.

Ja się cieszę razem z wami wszystkimi, że tak dużo potraficie i że robicie topy na kilkadziesiąt lat i że wasze szklane kule mówią co będzie za 30 lat.

Który z was trzyma coś jeszcze od 4 lat w topach?

Ja od 7 lat , a co ? Masz jakieś kompleksy stażu w sieci ? Nie przejmuj się i tak prędzej czy później to wszystko pierd***nie :D

Dobre pozycjonowanie, to takie, gdy strona na dana fraze utrzymuję się w TOP 1-3 przynajmniej przez 1,5 roku, bo po takim czasie zaczynaja się dopiero pojawiać "naturalne linki", czyli linki roznoszone przez ludzi po forach internetowych

Szczególnie do sztaplarek albo jakiś tam podnosników hydraulicznych :) na bank w tych tematach są najbardziej namiętne dyskusje z argumentacją linków naturalnych :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Masz jakieś kompleksy stażu w sieci ?

:) Staż w sieci to mam pewnie większy niż 99% osób na tym forum, więc nie wiem o jakich kompleksach mówimy, zaczęła się licytacja więc napisałem, ale w sumie masz rację, nie ma co wciągać się z bezsensowną dyskusję z chłopcami, którzy mają wakacje, na kolonie nie pojechali i im się nudzi.

na bank w tych tematach są najbardziej namiętne dyskusje z argumentacją linków naturalnych :D

Myślisz, że tutaj dyskutują Ci co robią "poważniejsze" tematy?

ujemna moc

Interesujące pojęcie. Przypominam sobie tekst bydgoskiego Abraxas: "Niemocą mocy trwam".

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności