Skocz do zawartości

Nienaturalne linki

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wczoraj dostałem masowo informacje na wielu stronach

I swoją drogą pewnie dużo disavow leci własnie na WP-KATy,

Dziwna sprawa, bo nie dostałem żadnego powiadomienia dla stron linkowanych z wp-katów a szły na niektóre grube blasty po 1k z wszystkich dostępnych wp-katów.

a co myślisz, że Google od razu wszystkie setki tysięcy domen obrobi tak? :) Niedługo pewnie dostaniesz prezent :)

Niedługo pewnie dostaniesz prezent :)

Tak, na pewno dostanę prezent w postaci takiej, że wytną pokemonów, którzy są przede mną na niektórych frazach i będzie wszędzie 1 ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Póki nie szalałeś wychodzi z tego, że w topach nie byłeś. Przywaliłeś linkami z mocnych domen (nie ma co porównywać rotacji na syfiastych podstronach czy for z dziesiątkami linków wychodzących z tej samej podstrony) i wszedłeś w topy. I tak to właśnie działa, zapomniałeś tylko o jednym - jak już wspomniałem o NATURALNYCH LINKACH.

Przy 80 frazach około 50 było w topie, reszta w top20, linkowane od lat z różnych źródeł, za********e dużo zaplecza tematycznego od darmowych blogów po niewielkie serwisy na domenach.

To tylko jeden przykład strony, której się oberwało po linkowaniu wp-katami. Aha, różnorodność anchorów baaaardzo rozłożona.

Także nie dopisuj sobie własnych teorii :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Aha, różnorodność anchorów baaaardzo rozłożona

A co ma rozłożenie anchorów do nienaturalnych linków bo nie bardzo rozumiem co chcesz mi powiedzieć?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

po linkowaniu wp-katami

Widocznie nie czytałeś tego co pisałem wyżej, do jakiej strony dostałem powiadomienie. Do strony nie linkowanej od 2 lat, wtedy chyba wp-katów nie było nie? Więc co ma piernik do wiatraka?

Aha, różnorodność anchorów baaaardzo rozłożona

A co ma rozłożenie anchorów do nienaturalnych linków bo nie bardzo rozumiem co chcesz mi powiedzieć?

Wyprzedziłem Twój kolejny zarzut z sufitu, że coś źle robiłem i ,że to nie wpkaty są winne :)

U mnie jednastronka nie jest linkowana od roku i też dostałem powiadomienie :P Teoria z WP-KAT'ami jest słaba :P

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

U mnie jednastronka nie jest linkowana od roku i też dostałem powiadomienie :P Teoria z WP-KAT'ami jest słaba :P

No tak, to ta jedna stronka obaliła całą teorię :D

Wyprzedziłem Twój kolejny zarzut z sufitu, że coś źle robiłem i ,że to nie wpkaty są winne :)

Możesz myśleć co chcesz, ja tam wiem swoje i cieszę się, że tak twierdzisz, bo przynajmniej jak się w serpach spotkamy to chyba wiesz kto będzie wyżej :)

Ci co potrafią korzystać z wp-katów, w sumie nie tylko wp-katów bo każdy link to link to wiedzą co i jak robić, reszta będzie lamentowała po każdym powiadomieniu. A o do tej strony, która oberwała, to było to ręczne działanie, więc z algorytmem i tak nie miało to nic wspólnego, więc tutaj akurat nie ma co jej do dyskusji wrzucać.

A co do zarzutu z sufitu... ;) To jestem przekonany w 99%, że jednak linkujesz nienaturalnie i tyle, bo gdyby było inaczej to nie ma opcji, żeby automatyczne powiadomienia o nienaturalnych linkach przychodziły masowo. No po prostu NIE MA BATA!

Możesz myśleć co chcesz, ja tam wiem swoje i cieszę się, że tak twierdzisz, bo przynajmniej jak się w serpach spotkamy to chyba wiesz kto będzie wyżej :)

Ci co potrafią korzystać z wp-katów, w sumie nie tylko wp-katów bo każdy link to link to wiedzą co i jak robić, reszta będzie lamentowała po każdym powiadomieniu. A o do tej strony, która oberwała, to było to ręczne działanie, więc z algorytmem i tak nie miało to nic wspólnego, więc tutaj akurat nie ma co jej do dyskusji wrzucać.

A co do zarzutu z sufitu... ;) To jestem przekonany w 99%, że jednak linkujesz nienaturalnie i tyle, bo gdyby było inaczej to nie ma opcji, żeby automatyczne powiadomienia o nienaturalnych linkach przychodziły masowo. No po prostu NIE MA BATA!

Nie wiem skąd w Tobie tyle złośliwości i wrogości :)

Napisałem, że wpkaty wg. moich obserwacji wpłynęły na to, że Google zainteresowało się moimi stronami i zdania nie zmienię, bo mam czarno na białym, że tak jest.

A pisanie, że Ci co potrafią korzystać z wpkatów[...] To słabe... Jaki problem jest w obsłudze dodawarki :) ? Jeśli ktoś siedzi w SEO 2 miesiące i zna podstawy, krzywdy teoretycznie sobie wpkatami nie zrobi. Nie rób z obsługi wp-katów czarnej magii :)

To jestem przekonany w 99%, że jednak linkujesz nienaturalnie

No i masz rację od lat linkuję nienaturalnie :) Robi to każdy, kto zajmuje się linkbuildingiem w SEO. Ty zdaje się przed chwilą pisałeś,że przywalasz blasty po 1k wpkatów, wiec nie wiem po co te gadanie o naturalnym linkowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności