Skocz do zawartości

[Szkolenie] Pozycjonowanie, obsługa narzędzi, harvest,tworzenie list katalogów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszamy na szkolenie SEO z obsługi narzędzi takich jak: Xrumer, Scrapebox, BlogiSubmitter, UltraSeoMaster, Senuke XcR

Dodatkowo będą poruszane tematy jak:

- Budowa skutecznych piramid, (z przykładami, nie suche fakty)

- Pozyskiwanie darmowych proxy, (dobrych, nie od razu banowanych)

- Skuteczne harvestowanie list katalogów

- Tworzenie dobrych footprintów

- Temat przewodni: jak podejrzeć konkurencję skąd linkuje i jak to skutecznie wykorzystać.

- Jak pozyskać wartościowe linki i gdzie ich szukać.

- Tematy które będą na bieżąco poruszane przez użytkowników szkolenia.

Gratisy:

- Uniwersalny mod do XR, który o 100% może podnieść skuteczność.

- Lista WPMU do programu BlogiSubmitter

- Lista blogów do programu BlogiSubmitter

- Lista footprintów, (zaawansowanych, nie powszechnie dostępnych, własnoręcznie przygotowanych)

- Lista for do XR

- Lista stron TR pod budowę piramid

Oraz kilka niespodzianek, (min. darmowe narzędzia oraz zniżki na inne programy).

Szkolenie będzie prowadzić 2 osoby, w tym ja1, (z największych sukcesów fraza: min. ubezpieczenia w top1).

Cena szkolenia, razem z materiałami to tylko 250 zł netto.

Co ważne przewidujemy 2 możliwości szkolenia:

1. Jeśli zapisze się na szkolenie wystarczająca ilość osób i osoby te będą chętne dojechać do miast takich jak: Częstochowa, Kalisz, Poznań, Katowice jesteśmy za zrobieniem tego w cztery oczy, (wtedy wymagamy posiadania przez każdego uczestnika notebooka lub laptopa z możliwością podłączenia do WI-Fi)

2. Jeśli chętnych będzie zbyt mało szkolenie online, (aczkolwiek jesteśmy bardziej skłonni za wersją spotkania osobistego).

Termin: Bliżej nieustalony, będziemy starać się dostosować do chętnych, aczkolwiek na pewno druga połowa kwietnia.

Zainteresowanych prosimy o zgłoszenia na adres: firmamadmaj@home.pl

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie będąc powiązany biznesowo ani towarzysko z organizatorem :) wypowiem się w temacie gratisu do szkolenia w postaci moda do XR. Posiadam i używam od kilku dni i spokojnie wart jest ceny całego szkolenia. Dla posiadaczy gołego XR pozycja jak najbardziej godna polecnia szczególnie, że to gratis do reszty. Na publicznie dostępnych listach u mnie wzrost o 100% skuteczności.

Szkolenie będzie prowadzić 2 osoby, w tym ja1, (z największych sukcesów fraza: min. ubezpieczenia w top1).

Już nie raz to pisałem, że "ja1" :) zna się na rzeczy i potwierdzam wprowadzenie serwisu na słówo kluczowe "ubezpieczenia w top1" i utrzymywanie przez dłuższy czas tej pozycji. Tym samym serwis wypozycjonowany przez kolegę "ja1" choć nie był serwisem największego towarzystwa ubezpieczeniowego zajmował pierwsza pozycję.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przepraszam, ale PiO wykształciło we mnie odruch upewniania się o wszystko. Czy Ja1 rekomenduje się frazą:

Ubezpieczenia - jakaś jego strona zajmowała top1 na tę frazę czy

chodzi o frazę "ubezpieczenia w top1", która ma 153k wyników wyszukań i top1 jest jakiś katalog stron?

Wybaczcie, ale to pio :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

a szkolenie bedzie offline czy online ?

edit: poznań, katofice - chętnie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

chodzi o frazę "ubezpieczenia w top1", która ma 153k wyników wyszukań i top1 jest jakiś katalog stron?
Nie wiem o jakim katalogu mówisz/piszesz, ale w czasach top1 serwisu ja1 :) nie było żadnych katalogów stron poniżej tylko same serwisy dużych towarzystw ubezpieczeniowych, więc pierwszoligowa konkurencja.

---

Słowo kluczowe https://www.google.pl/search?hl=pl&q=ubezpieczenia obecnie ma Około 28,200,000 wyników

(0,16 s)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Uniwersalny mod do XR, który o 100% może podnieść skuteczność.

to również mnie interesuje. Czego skuteczność podnosi ów mod? rejestracji? postowania? dodawania anchorów do pewnych skryptów? Proszę o coś bliżej.

Chciałbym również poznać mniej więcej target szkolenia odnosnie: Xrumrea, Scrapeboxa oraz Senuka - na jakim poziomie trzeba być by a) zrozumieć B) nie wynudzić się :)

Przyznam, że szkolenie w dobrej cenie, ale więcej konkretów bym poprosił.

@up Mion, czyli rozumiem, że chodzi o frazę "ubezpieczenia w top1" - dziękuję.

edit2 - czyli o ubezpieczenia?

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Chodzi o frazę "ubezpieczenia", (to tak przykładowo bo mógłbym podać wiele innych i wiele osób z forum wie o tym), min. ta frazę wbiłem w top1 na 3 lata, pewnie byłaby do tej pory w top, ale przez 6 miesięcy nie mogłem się zajmować nią.

Co do pytania Zgreda, preferuję szkolenie w cztery oczy z uczestnikami, jeśli będzie wystarczająca ilość chętnych, jak nie online.

@up Mion, czyli rozumiem, że chodzi o frazę "ubezpieczenia w top1" - dziękuję.
Nie wiem po co ten cynizm, bo dobrze wiesz o jakie słowo kluczowe chodziło....

a jakbym załatwił salkę w wawie na ok 3-10 osób ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@up Mion, czyli rozumiem, że chodzi o frazę "ubezpieczenia w top1" - dziękuję

źle rozumiesz, chodzi o frazę "ubezpieczenia" , utrzymującą się przez ok. 3 lata w top1.

Czego podnosi skuteczność ten mod?, napisał kolega @syrob, podnosi skuteczność wszystkiego, nudów raczej nie będzie.

Mion - widzę, że jesteś kolejnym szkolącym co nie może normalnie odpowiedzieć na pytanie.

cytat z Ciebie

Już nie raz to pisałem, że "ja1" :) zna się na rzeczy i potwierdzam wprowadzenie serwisu na słówo kluczowe "ubezpieczenia w top1"

Ubrałeś w cudzysłów całą frazę, więc chciałem się dowiedzieć u źródła, bo chwyty marketingowe są tu różne stosowane, a szkolenie akurat mnie zaciekawiło. Edytowałeś posta, po mojej edycji więc i ja zeedytowałem - proste i nie cyniczne, nie mierz wszystkich swoją miarką.

Nie znam kolegi ja1, więc naprawdę nie wiem co pozycjonował, odpisał i spoko.

Jeśli poznań to jestem chętny. Tylko chciałbym nauczyć się obsługi SB, blogisubmitter oraz ultraseomaster, czy jest to również przewidziane?

P.S

Zgred: mam ogromną prośbę dodałem do Twojego każdego katalogu wpis jako autor podałem, Artur Nowiński czy mógłbyś zaakceptować ponieważ chciałbym podlinkować te wpisy? Dzięki!

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności