Skocz do zawartości

[Szkolenie] Pozycjonowanie, obsługa narzędzi, harvest,tworzenie list katalogów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mion - widzę, że jesteś kolejnym szkolącym co nie może normalnie odpowiedzieć na pytanie.
Ja nie jestem żadnym kolejnym szkolącym. Potwierdzam tylko to co napisał ja1 owszem trochę niefortunnie cytując... ale bez przesady nie tworzymy OT z tego powodu :nie_powiem:. Dodam, że dla uczestników szkolenia przewiduje zniżki na zakup pakietu USM lub <oraz> blogsubmitter.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ile czasu Będzie trwało takie szkolenie. fajne morze skorzystam z szkolenia jak mi czas pozwoli. Ale wolałbym spotkanie w cztery oczy.

Szkolenie będzie trwało tyle ile będzie trzeba, z uwagi że nie jest drogo przewiduję rozłożyć na 2 dni. Jeśli będzie stacjonarne, hotele nie są aż tak drogie, jeśli online, to też dostosujemy tak aby każdemu w miarę możliwości czas odpowiadał.

Jak na razie najwięcej osób jest zainteresowanych spotkaniem bezpośrednim, za czym ja też jestem, więcej da się omówić niż w szkoleniu online.

Do miast można dołożyć jeszcze Łódź, czyli razem: Częstochowa, Kalisz, Poznań, Katowice, Łódź.

Zdecyduje ilość chętnych którzy mogą dojechać do konkretnego miasta.

Uniwersalny mod do XR, który o 100% może podnieść skuteczność.

to również mnie interesuje. Czego skuteczność podnosi ów mod? rejestracji? postowania? dodawania anchorów do pewnych skryptów? Proszę o coś bliżej.

Testowane na zakładanie profili na publicznych bazach dostępnych na BH forach oraz na prywatnej bazie. Sukces w zakładaniu prawie 90%-100% wyższy niż na gołym rumaku (ost. wersja)

Napewno bardziej skuteczny niż xas za kilka dziesiąt $ z forum botmastera, sam umoczyłem kiladziesiąt $ więc wiem co mówię/piszę.

@syrob, ale na jakich skryptach? Po prostu często spotykałem się z "mega hiper itp" gratisem do xrumera, który okazywał się plikami od kensaia. Więc mam uczulenie.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

ale na jakich skryptach? Po prostu często spotykałem się z "mega hiper itp" gratisem do xrumera, który okazywał się plikami od kensaia. Więc mam uczulenie.

heh więc widzę, że zagadnienie nie jest ci obce, od kensaia lepsze a zapewne wiesz na ile $ on naciąga (kilka zł więcej niż całe szkolenie ja1)

skup się na tematyce oferty, zapewne więcej da niż ten tylko dodatek ;)

wybaczcie, ale nie daje wiary w uniwersalne mody do rumaka.

syrob. pozwól, iż skupie się w pytaniach na tym na czym mi zależy. Jeżeli ktoś pisze, że skuteczność wobec ostatniej wersji xrumera zwiększa się o 100% to ja wyczuwam ściemę. Tak po prostu.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

...Zgred: mam ogromną prośbę dodałem do Twojego każdego katalogu...

Zgredziu wolno moderuje bo na drugim monitorze Niunie ogląda :D

P.S. Powstają kolejne szkolenia. To dobrze.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

wybaczcie, ale nie daje wiary w uniwersalne mody do rumaka.

syrob. pozwól, iż skupie się w pytaniach na tym na czym mi zależy. Jeżeli ktoś pisze, że skuteczność wobec ostatniej wersji xrumera zwiększa się o 100% to ja wyczuwam ściemę. Tak po prostu.

Jakbyś napisał od razu do mnie z tematem, pewnie byś dostał na wypróbowanie tego moda, jak niektórzy z forum całkiem gratis.

A tak trudno nie musisz wierzyć, mamy wolny rynek. Może jeszcze się wypowiedzą osoby które dostały moda i wreszcie uwierzysz.

Moim zdaniem jeśli chodzi o mody to na pewno nie mają 100% skuteczności i żaden nie będzie miał nigdy. Ale mogą w dużym stopniu poprawić po modyfikacjach sprawność rejestracji i postowania.

Mody to poprostu nauka xr gdzie co i jak ma zrobić krok po kroku.

Jak się dobrze ustawi to napewno poprawi się skuteczność to wiem sam ze swoich testów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności