Skocz do zawartości

[Szkolenie] Pozycjonowanie, obsługa narzędzi, harvest,tworzenie list katalogów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

ja1 - kupie tego moda za cene szkolenie i przeprowadze testa - na bazie for z czystego xrumera i na wlasnej harvestowanej. Wszelkich skryptów obsługiwanych przez rumaka. Jak wyjdzie 100% na każdym to będę szczekał głośno i wyraźnie.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak wyjdzie 100% na każdym to będę szczekał głośno i wyraźnie.

Widzę że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nikt nie napisał że na modzie masz 100% dodań bo to jest niemożliwe. Jak dokładnie przeczytasz tematy to zobaczysz że mod pozwala zwiększyć nawet o 100% skuteczność dodawania niż bez niego.

Mod nie jest na sprzedaż, rozdaję go gratis, co wiele osób z forum wie.

zastosowałem skrót myślowy. oczywiśće chodziuło o +100% względem każdego skryptu, który obsługuje xrumer. Dla mnie wszystko jedno - daj za darmo, sprzedaj za cenę szkolenia - przecież nic nie ryzykujesz - skoro działa - to wygrasz.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Szkolenie będzie prowadzić 2 osoby, w tym ja1, (z największych sukcesów fraza: min. ubezpieczenia w top1).

Mnie interesuje kto będzie prowadził szkolenie. Proszę o przedstawienie osób z imienia i nazwiska. Prosze także o podanie linków do profili na portalach społecznościowych osób prowadzących.

Pytanie dodatkowe, czy osoby prowadzące mają doświadczenie w prowadzeniu szkoleń. Jeśli tak to jakie.

Z góry dziękuję.

Osobiście dla mnie fraza ubezpieczenia w top 1 jest marnym sukcesem. Mogę pochwalić się większymi sukcesami. ale nie o to chodzi.

To, że osiągnięto "sukces" w pozycjonowaniu na jedną z fraz nie oznacza posiadania predyspozycji do prowadzenia szkoleń.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ludzie dajcie spokój bo to już poniżej jakiej kol-wiek krytyki...... Ja1, mad-maj czy jak tam na siebie mówisz wyśmiewasz się z innego szkolenia a sam robisz identycznie. O jakich tajnych modach mówisz człowieku ?? Jeden juz taki był co sprzedawał mityczne mody chcesz podążasz w jego ślady???, wiemy czyje to pliki gdzie i kogo ich kupiłeś, co więcej za ile. W czasie jak biedzie obywać się Twoje szkolenie to po pierwsze nawet nie wiesz jak będą wyglądać pliki inteligencji ( mocno się zdziwisz), liczysz na update??

:D Weż posadź na smycz swoich klakierów bo robicie szambo z PIO. Myślisz że co debili tu same co wykupują każde szkolenie i myślą że się naucza pozycjonować??? Nie. Wiec wrzuć na luz nie pisz głupot, a krakerom powiedz żeby nie posiali 100% bo tylko pokazują jaka minimalna ich wiedza. Jak by byli to twoje pliki to dawno byli by już w sieci, a tak ciesz się że osoba od której kopiłeś ciesze autorytetem w odpowiednich kręgach i tak dla ogółu to nie są puszczane.

EOT

p.s normalnie jak takie coś czytam to krew mnie zalewa, Wyczaili trend na szkolenia, za niedługo TRENS będzie uczyć opowiadać dowcipy.

Proszę o przedstawienie osób z imienia i nazwiska. Prosze także o podanie linków do profili na portalach społecznościowych osób prowadzących.

Imię i nazwisko nic Ci nie da, bo niestety Ci co mają mnie znać osobiście, znają mnie. Linków na portale społecznościowe też nie podam bo......., nie mam, do niczego mi nie są potrzebne.

Fraza "ubezpieczenia" jest podana jako przykład, też mam inne sukcesy. I nie sądzę że jest to marny sukces skoro całe top oblegają wielkie firmy ubezpieczeniowe.

MaxPan, czy ja piszę o jakichś tajnych modach?, pokaż gdzie?, absolutnie nie piszę o żadnych tajnych modach, a o dobrych, a to chyba różnica.

Imię i nazwisko nic Ci nie da, bo niestety Ci co mają mnie znać osobiście, znają mnie. Linków na portale społecznościowe też nie podam bo......., nie mam, do niczego mi nie są potrzebne.

Fraza "ubezpieczenia" jest podana jako przykład, też mam inne sukcesy. I nie sądzę że jest to marny sukces skoro całe top oblegają wielkie firmy ubezpieczeniowe.

Rozumiem, że boisz się lub wstydzisz. Tak podejrzewałem.

Dla mnie nie jesteś wiarygodnym szkoleniowcem.

Dziękuję.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Imię i nazwisko nic Ci nie da, bo niestety Ci co mają mnie znać osobiście, znają mnie.

Jak ma mnie szkolić Anonim to już wolę iść tam gdzie mnie nazwą debilem, przynajmniej wiem komu dać w ryj :)

No nie dasz tam w ryj bo są online, a ja planuję w cztery oczy to większa szansa by była.

Pozatym ja nikogo nie zmuszam, mam stałych klientów którzy są zadowoleni z moich usług, widzą efekty i niech tak zostanie.

Amen

Nie rozumiem skąd taka nagonka,

nagonka jest na dobre "mody" do xRumera którego jeszcze na oczy nie widzieli i nie wiedza jak będą wyglądać jego piki to RAZ,

nagonka bo klakierzy piszą o 100% wzroście dodań, a my wiemy czyje to pliki i co robią to DWA

nagonka bo autor plików będzie ( a będzie) mocno zdziwiony delikatnie mówiąc że jego pliki będą rozdawane w gratisach to TRZY.

Kwestia szkolenia mnie zupełnie nie interesują może ich robić i świętej pamięci M.Jackson i czy fraza "ubezpieczenia" jest tłusta czy nie, może będzie 10 -te miejsce na frazę wspieramy hospicja dla wielu tez to będzie sukcesem, to niema dla mnie jakiegoś znaczenia szkolić się nie będzie.

Ale jak mówi się o modach myląc ich z plikami inteligencji z znanego źródła to trzeba napisać że nie wszyscy są debilami jak mówi klasyk,

Wyczaili trend na szkolenia

Ci co mają mnie znać osobiście, znają mnie

też nie podam bo.......,

mam inne sukcesy

Rozumiem, że boisz się lub wstydzisz

nikt nikogo nie zmusza do szkolenia

to niech robi własne szkolenia

Wyżej zacytowałem kilka ciekawych zdań. Poświęciłem czas i przeczytałem te 3 strony tematu. Ale co mi to mówi... właściwie nic... Nick @ja1 z ()() wzięty, nic ciekawego na forum nigdy nie napisał, widziałem za to nieraz jak @Mion mu pochlebiał ni z gruszki ni z pietruszki... Fakt jest faktem... Kojot zapoczątkował nową ere zarabiania na SEO... czyli seolearningu z którego 90% uczestników nic nie wyniesie a te 10% to ludzie, którzy na prawdę już coś wiedzą i ewentualnie dowiedzą się kilku szczegółów, które otworzą im oczy na coś jeszcze... Chociaż z opisu tematyki szkolenia to widzę, że będzie o tym gdzie nacisnąć START i STOP w dodawarce i pewnie będzie mniej wiedzy (którą i tak trzeba czytać między wierszami) niż u kojota.

Kolejna sprawa to taka, że jeleni na tego typu szkolenia nie brakuje. Jeżeli @ja1 i @Mion szukają $$$ także w tej dziedzinie to nic innego jak tylko proponować samemu takie szkolenia.

Chyba muszę z chłopakami pogadać i zorganizować coś extra odlotowego :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności