Skocz do zawartości

[Szkolenie] Pozycjonowanie, obsługa narzędzi, harvest,tworzenie list katalogów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

Robię szkolenie ale nie powiem jak się nazywam i kim jestem, wystarczy że wiedzą to moi koledzy. Będzie jeszcze drugi wykładowca ale nie powiem kto to. Nie powiem wam też co potrafię bo koledzy wiedzą i to wystarczy.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli @ja1 i @Mion szukają $$$ także w tej dziedzinie to nic innego jak tylko proponować samemu takie szkolenia.

Mion nic nie ma wspólnego z tym szkoleniem, pozatym że będą jego softy w atrakcyjnych cenach dla uczestników.

@MaxPan zapewniam Cię że nie znasz autora.

Koniec tłumaczeń z mojej strony.

Jeśli tak robisz szkolenia jak reklamę to ja dziękuję.

Podstawą jest przedstawienie swojej oraz 2 osoby i dotychczasowych dokonań. Wymaga tego kultura i poszanowanie przyszłych klientów.

PR zrobiłeś niesamowity. Nawet kojotek robi to 100 razy lepiej, profesjonalnie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Koniec tłumaczeń z mojej strony.

:D

Leszczy pewnie nie zabraknie. A tak na poważnie to nikt pewnie nie oczekuje tłumaczeń. Napisz kim jesteś, co robisz (nawet kojot to pisze, co i tak jest z palca wyssane bo prawdopodobnie nawet w anglii nie był (sądząc po jego angielszczyźnie)). Mam zapłacić za szkolenie u tajemniczej osoby... hmmm a jak się okaże, że jest to Pan co ma krzywą rączkę? Organizujesz szkolenie to chyba powinieneś podać po pierwsze kto będzie szkolił i z czego. Co to za tajemnicza osoba? Kosmita? Matt Ściemniacz? Nie róbmy jaj z poważnych ludzi... chyba, że userów z PiO uważasz za debili (w 90% przypadków się nie zdziwię :))

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Blake może masz i rację, ale chodzi o to że ja nie robię wokół siebie PR, a więc zna mnie osobiście mało osób, ale Ci co mnie znają wiedzą że będzie warto i mi to wystarczy.

Nie robię szkolenia online, raczej off, a więc każdy mnie pozna osobiście. Wiele osób wie że mam pojęcie o tym co robię.

Chcesz poznać nazwisko?, napisz maila, w odpowiedzi podpisuję się nim, co ono Ci da ?, Twojego też nie znam i w niczym mi to nie przeszkadza.

Mam ponad 200 stałych klientów, z tego forum również, też chyba coś znaczy.

Nikogo nie namawiam na siłę, nikogo nie zmuszam, kto chce proszę, kto nie to nie.

Jak widać w temacie parę osób wypowiada się pozytywnie na temat mojej osoby, jak ktoś negatywnie też ma do tego prawo.

Żal Wam że sami nie zrobicie szkolenia?.

Napisał ktoś że nawet Kojotek podaje imię i nazwisko no i co z tego?, a jak napiszę Jan Kowalski moje szkolenie będzie bardziej wiarygodne?, czy może nazwisko Kwiatkowski jest lepsze?

co ono Ci da ?

ja nie robię wokół siebie PR

Tu nie chodzi o PR i o to czy ono coś mi da, bo nie da mi nic, ale jest to conajmniej dziwne, że ktoś robi szkolenie i nie chce podać szczegółów, czyli kto będzie szkolił i w jakim zakresie. Nawet nic nie mówiące nazwisko jest bardziej wiarygodne niż nick z PiO.

Nikogo nie namawiam na siłę

Mam ponad 200 stałych klientów

To po co ten temat? Z 200 stałych klientów nie znajdziesz 20 na szkolenie? Coś mi tu nie gra...

Napisał ktoś że nawet Kojotek podaje imię i nazwisko no i co z tego?

Ja napisałem i właściwie nic z tego, bo nawet to imię i nazwisko może być wyimaginowane, ale jakąś tam wiarygodność wprowadza.

Żal Wam że sami nie zrobicie szkolenia?

Jak już napisałem wcześniej publika pod takie szkolenia jest, więc można się spodziewać ich "wysypu" w najbliższych miesiącach. Z tego co słyszałem na szkoleniach kojota, na których się z deczka nudziłem (chociaż nie powiem, że nie przypomniał mi o rzeczach zapomnianych) to 90% osób cierpiało na brak PODSTAW! Więc oni pójdą do każdego na szkolenie, bo jest to... szkolenie.... a dla ludzi na prawdę siedzących w tym i znających się na rzeczy nic nowego nie wniesie...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@MaxPan zapewniam Cię że nie znasz autora.

tak tak, jest ich wiele kto potrafi zrobić sensowne pliki, tylko nie mów że to ty piszesz....

- Uniwersalny mod do XR, który o 100% może podnieść skuteczność.

Teraz to mój ulubiony tekst tygodnia. Wiec jak Artur powiedział sprawdzam zapłacę koszty szkolenia tylko chce otrzymać ten gratis JUŻ, się okazuje że nie :D, dziwnie przecież opłaca szkolenie... ale rozumiem ze gratis będzie "mod" do xRrumera który jest jeszcze w wersji zamkniętej beta, oczywiście wszytko będzie pasować bo to "mod" uniwersalny :D Wiec podsumujmy. mod istnieje jak piszą klakierzy daje 100% skuteczności w porównaniu z domyślnymi plikami i będzie pasować do wszystkich przyszłych wersji. ale teraz nawet jak ktoś zapłaci cala kwotę za szkolenie niema :D Bo Artur chcial zrobić publiczny test skuteczności tego "moda". Pomijając fakt że pan trener chyba nie wie co to znaczę mod w xR ..... ale to już inna historia.

Tylko tyle chciałem wyjaśnić w kwestii xR bo reszta mnie zupełnie nie interesuje. Co chciałem już się dowiedziałem.

EOT

- Pozyskiwanie darmowych proxy, (dobrych, nie od razu banowanych)

- Skuteczne harvestowanie list katalogów

- Tworzenie dobrych footprintów

- Temat przewodni: jak podejrzeć konkurencję skąd linkuje i jak to skutecznie wykorzystać.

- Jak pozyskać wartościowe linki i gdzie ich szukać.

@Max nie rób jaj, przecież to szkolenie dla jeleni i to jeszcze z anonimowymi "trenerami". Myślisz, że za 250 dostaniesz 100% większą skuteczność? W bajki wierzysz? Chyba dawno z Bogusiem nie dyskutowałeś :D

MaxPan, czy wydaje Ci się że mody do XR potrafi pisać tylko 1 osoba?, a może 2?, czy 3?, no podaj tą ilość osób.

Chcesz moda, zapisz się, przyjedź, dostaniesz i wtedy zobaczymy.

@Blake to że Ty wiesz jak zdobyć dobre darmowe proxy

zrobić footprinty (wbrew pozorom też trzeba umieć) i inne rzeczy to nie znaczy że wszyscy wiedzą.

Czyli wynika z tego że skoro wiesz nie musisz być na szkoleniu, ale jakbyś jednak nie wiedział, zapraszam.

Ja podam ilość.

Modów, które są uniwersalne oraz potrafią zwiększać skuteczność na wszystkich skryptach obsługiwanych przez xrumer w obecnym czasie jest w stanie napisac = 0 osób.*

*Jeżeli byłaby taka osoba, to niestety geniusz informatyczny nie idzie w parze z geniuszem marketingowym, bo rzecz wartą xxxxx$ dodaje jako gratis do szkolenia za 250 pln

Powtarzam, nie neguje Twej i drugiego prelegenta wiedzy o seo, być może (i tego wam życzę) macie przeogromną, ale w buffy +100% do rumaka to chyba mało kto tu uwierzy. wystarczyło napisać - mod do rumaka, który zwiększa skuteczność dodań, przedstawić się i.... nie byłoby 3-4 stron w topicu.

@edyta - mod do rumaka, który zwiększa skuteczność dodań - do danego skryptu + zapewne robi anchor w vbulietinach :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

ale jakbyś jednak nie wiedział, zapraszam.

Na mnie nie licz, ale wiem, że chętni będą jak już pisałem wcześniej. Szczególnie na PiO ludziom brakuje podstaw. Co nie zmienia faktu, że podejście do samego tematu jest conajmniej dziwne, bo nie podajesz kto i z czego będzie szkolił. Jest to co najmniej mało profesjonalne ;)

Powtarzam, nie neguje Twej i drugiego prelegenta wiedzy o seo, być może (i tego wam życzę) macie przeogromną, ale w buffy +100% do rumaka to chyba mało kto tu uwierzy. wystarczyło napisać - mod do rumaka, który zwiększa skuteczność dodań, przedstawić się i.... nie byłoby 3-4 stron w topicu.

Po raz kolejny napiszę, nigdzie nie napisałem że ten mod robi cuda. Temat o nim zaczął się po tym jak osoba która dostała tego moda, napisała że zwiększył skuteczność dodań o 100% w jego przypadku, na jego bazach.

Mod jak mod, każdy dobry zwiększy skuteczność i jest to powszechnie wiadome.

@Mion mu pochlebiał ni z gruszki ni z pietruszki [...].
Potwierdzenie pewnych osiągnięć w zakresie pozycjonowania których sam byłem świadkiem nie jest pochlebstwem. Po drugie to ja nie mam żadnego udziału w tym szkoleniu, więc nie mylić mnie z drugim szkoleniowcem, bo kim on jest tego sam nie wiem.

Co do oferowanych na szkoleniu modów do XR nic nie mogę powiedzieć, bo nie korzystam z tego programu, co za tym idzie i dodatkowych modułów.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności