Skocz do zawartości

[Szkolenie] Pozycjonowanie, obsługa narzędzi, harvest,tworzenie list katalogów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gratisy:

- Uniwersalny mod do XR, który o 100% może podnieść skuteczność.

Po raz kolejny napiszę, nigdzie nie napisałem że ten mod robi cuda. Temat o nim zaczął się po tym jak osoba która dostała tego moda, napisała że zwiększył skuteczność dodań o 100% w jego przypadku,

Mailem już się nie odzywać, ale

ja po raz kolejny napiszę że mijasz się z prawdą bo - Uniwersalny mod do XR, który o 100% może podnieść skuteczność to są twoje słowa. Po drugie obiecujesz ludziom moda do xRumera co poprawia skuteczność o 100%, a xRumera nowego nie widziałeś nie oczy i nie wiesz nawet jak będzie wyglądać struktura jego plików inteligencji, wiec teraz moda Artur nie może dostać nawet jak zapłaci za szkolenie 100% kwoty, a w przyszłości on będzie na 100% pasować do nowej wersji :D. Absurd. Ja na tym kończę dyskusje.

Ja tylko powiem że ca całkiem nie długo wszystkie wasze obecne mody można będzie wsadzić wysoko na drzewo :D

Ja tylko powiem że ca całkiem nie długo wszystkie wasze obecne mody można będzie wsadzić wysoko na drzewo

I wcale nie twierdzę że nie, a nowego XR (pewnie Ci chodzi o jakąś najnowszą wersję w przygotowaniu), też nie widziałem na oczy i tu też masz rację.

zaczęło się od chęci zrobienia szkolenia skończyło na kopaniu grobu ... może warto już wykupić usługę na mementis.pl ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Max, ponieważ możesz nie rozumieć niuansów języka polskiego, to podpowiem, że autor pisząc:

może podnieść skuteczność

nie kłamie - stwierdzenie, że coś może podnieść skuteczność oznacza, że może ale nie musi, czyli nawet jak wcale nie podniesie, to nie można nikomu zarzucić kłamstwa ;)

Skoro organizujesz szkolenie dla swoich stałych klientów czy znajomych to po co nam tutaj śmiecisz forum tym tematem ?

Przebrnąłem przez 5 stron tematu i dalej nie wiem kto organizuje szkolenie i w jakiej formie.

Jakieś dane firmy ? Dane osób ?

Przelejcie mi 250 netto bo mam 200 klientów, którzy są zadowoleni.

I tyle tym tematem przedstawiasz.

Sorry ale robisz to źle..

Masz pomysł na dojenie kasy ? ok, twój cyrk, twoje zasady.

Życzy powodzenia w naciąganiu na super tajemną wiedzę :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Skoro organizujesz szkolenie dla swoich stałych klientów czy znajomych to po co nam tutaj śmiecisz forum tym tematem ?

Przebrnąłem przez 5 stron tematu i dalej nie wiem kto organizuje szkolenie i w jakiej formie.

Jakieś dane firmy ? Dane osób ?

Przelejcie mi 250 netto bo mam 200 klientów, którzy są zadowoleni.

I tyle tym tematem przedstawiasz.

Sorry ale robisz to źle..

Życzy powodzenia w naciąganiu na super tajemną wiedzę :)

Coś Wam się nie podoba?, Czy ja Was koniecznie zmuszam do zakupienia?, To Ty śmiecisz tu na forum jakimiś tematami zbędnymi.

Doić to się doi krowę, może Ty zostałeś wydojony kiedyś nie mój problem.

Nie będę Wam pisał kto jest zainteresowany szkoleniem, a jest parę osób.

Co żal Wam du**ę ściska?, nie chcecie brać udziału won i wszystko, znawcy tematów od siedmiu boleści.

Życzy powodzenia w naciąganiu na super tajemną wiedzę

Czy Ty koniecznie chcesz mnie obrazić?, wypowiadam się na Twój temat?, coś teraz powiedział?, że naciągam ludzi na kasę?, ciesz się że nie jesteś blisko.

1 Co żal Wam du**ę ściska?, nie chcecie brać udziału won i wszystko

2 ciesz się że nie jesteś blisko.

A jednak skrobnę o tym artykuł. Jak przedstawić ofertę szkoleniową i okazać szacunek potencjalnemu klientowi wg pana Ja. Komentarzy będę miał setki

1 Co żal Wam du**ę ściska?, nie chcecie brać udziału won i wszystko

2 ciesz się że nie jesteś blisko.

A jednak skrobnę o tym artykuł. Jak przedstawić ofertę szkoleniową i okazać szacunek potencjalnemu klientowi wg pana Ja. Komentarzy będę miał setki

Ty już kilka bezsensownych pytań miałeś w innym temacie, dać Ci auto na moje wypowiedzi?

Panowie na spokojnie bo gorzej w tym temacie niż na froncie koreańskim, każdy z was pewnie odbywał w swoim życiu szkolenia także i te nudne (BHP i p.,poż co powtarzały się wielokrotnie) były takie na których się spało (bo się wszystko wiedziało) lub takie z których wyciągało się wnioski

d6919cf0ebfe6eda.jpg

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności