Skocz do zawartości

[Szkolenie] Pozycjonowanie, obsługa narzędzi, harvest,tworzenie list katalogów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

@ja1,

Nie, nie chce Cię obrazić..

To ty mnie czy innych tutaj obrażasz, nie chcesz ujawnić swoich danych, danych firmy która sprzedaje to szkolenie..

Nie sugeruję, że naciągasz ludzi na kasę. Poza tym to mnie nie obchodzi - to Twój sposób na biznes.

Obchodzi mnie to, że jestem zainteresowanym, potencjalnym klientem, który chce skorzystać ze szkolenia.

No ale od razu przy czytaniu oferty dostaje w mordę (nie tak jak u konkurencji dopiero podczas szkolenia)

Nie będę Wam pisał kto jest zainteresowany szkoleniem, a jest parę osób.

Jesteś zbyt pewny siebie, trochę pokory by się przydało.

Chwalisz się topem na "ubezpieczenia" co ma nas przekonać do zakupu anonimowego szkolenia, na którym dostaniemy super tajną wiedzę.

Pozdrawiam

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ja1,

Nie, nie chce Cię obrazić..

To ty mnie czy innych tutaj obrażasz, nie chcesz ujawnić swoich danych, danych firmy która sprzedaje to szkolenie..

Nie sugeruję, że naciągasz ludzi na kasę. Poza tym to mnie nie obchodzi - to Twój sposób na biznes.

Obchodzi mnie to, że jestem zainteresowanym, potencjalnym klientem, który chce skorzystać ze szkolenia.

No ale od razu przy czytaniu oferty dostaje w mordę (nie tak jak u konkurencji dopiero podczas szkolenia)

Nie będę Wam pisał kto jest zainteresowany szkoleniem, a jest parę osób.

Jesteś zbyt pewny siebie, trochę pokory by się przydało.

Chwalisz się topem na "ubezpieczenia" co ma nas przekonać do zakupu anonimowego szkolenia, na którym dostaniemy super tajną wiedzę.

Pozdrawiam

Nikogo nie obrażam to raz, co do danych firmy która oferuje szkolenie, kliknij w reklamę w stopce, masz wszystkie dane, faktury VAT też wystawiamy, nawet EU.

Nigdzie nie napisałem że na szkoleniu oferuję "super tajną wiedzę", oferuję wiedzę którą sam mam plus kilka gratisów.

A prowadzący to Ja1, czyli Krzysztof Gumiela plus jeszcze jedna osoba, ale to niespodzianka kto.

Myślę, że już nikogo nie interesuje kim jesteś. Dałeś się już poznać. Szkoda, że z tej drugiej strony.

A ta strona "ubezpieczenia top1" to chyba juz nie istnieje? :)

Mimo wszystko życzę powodzenia.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

"Człowiek niespodzianka" kojarzy mi się z gościem z alkaidy który wchodzi do baru i wybucha :D

@ja1, przepraszam za O/T.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Może kiedyś była w topach, nie wiem :)

https://www.firmamadmaj.home.pl/

Nie ten adres.

Ok, jeszcze jest 3 wolne miejsca na szkolenie.

Z mojej strony kończę nic nie wnoszące wypowiedzi, proszę też innych o to samo, pozwólmy klientom zweryfikować wartość szkolenia, tak będzie najlepiej.

Nie wiem o jakim Arturze myślicie, ale właścicielem domeny

a ja napisałem

domena .eu co kieruje teraz na pusty folder na VPS Artura

domena kieruje na E-RING KRAKOW DATA CENTER.

udajesz czy nie rozumiesz ze właściciel domeny niema nic wspólnego z hostem>??

Linkowanie śmietnikowe

teraz wszyscy tak linkują, a co w te czasu kiedy strona była w topach.

Linki jak linki. Tu niema nic złego.

domena kieruje na E-RING KRAKOW DATA CENTER.

udajesz czy nie rozumiesz ze właściciel domeny niema nic wspólnego z hostem>??

MaxPan, napisałem że nie jest właścicielem żaden Artur, a jeśli Ci chodziło o hosting, być może masz rację, nie wiem nawet.

Dobra nie robimy of/topa przecież wiemy o jaką domenę chodzi, a Artur to widzę nie wiesz o kogo chodzi oczywiscie nie jest właścicielem domeny a hostingu u kogo hostuje się właściciel tej domeny, wiec nie ważne niema co rozwijając.

Ostanie pytanie ode mnie ta druga osoba co będzie szkolić pochodzi z Olsztyna?? tak z ciekawości pytam

Max wiem chodzi Ci https://e-ring.pl, ale nie wiedziałem wcześniej. Chyba norma nie wszyscy muszą znać każdego.

Nie druga osoba nie pochodzi z Olsztyna, nie ważne zresztą.

Moim zdaniem nie ma co się spierać między sobą, niech klienci którzy będą na szkoleniu zweryfikują jego wartość, tak będzie najlepiej.

Nu przecież rozmawiamy na normalnym poziomie ten dział jest w dziale pogaduszki wiec w tematach każdego szkolenia się dzieje podobnie.

nie ważne zresztą.

dla mnie zupełnie, dla klienta który chce jak piszesz poprawnie zweryfikować chyba tak, ale nie ważne, Jak dla mnie mogą i szkolić ufoludki, jak klienci za to płacą to twoja sprawa i tych co za to płacą. Wiec ja tam nie jestem w zadań sposób negatywnie nastawiony, bo mi to obojętnie nie prowadzę szkoleń za 200 ZL wiec nie jestem konkurentem. Jak byś nie napisał tej głupoty ( moim zdaniem) z modem co może zwiększyć skuteczność nawet o 100% w ogolę nie było by dyskusji z mojej strony :D

Jak byś nie napisał tej głupoty ( moim zdaniem) z modem co może zwiększyć skuteczność nawet o 100% w ogolę nie było by dyskusji z mojej strony

No tu masz małą rację, chodziło bardziej że ten mod może zwiększyć skuteczność, a o 100% w pewnych przypadkach też.

Ty Jesteś doświadczonym użytkownikiem XR i taki mod dla Ciebie byłby z całą pewnością bezużyteczny.

Ale dla tych co zaczynają swoją przygodę z XR taki mod będzie z całą pewnością jak najbardziej potrzebny.

Jeśli chodzi o konkurencję, nawet Jakbyś był dla mnie konkurencją, to co?, nie mam nic przeciwko, rynek wszystko weryfikuje, a konkurencja jest wręcz potrzebna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności