Skocz do zawartości

[Szkolenie] Pozycjonowanie, obsługa narzędzi, harvest,tworzenie list katalogów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w topach chyba była domena .eu co kieruje teraz na pusty folder na VPS Artura, dobre mowie??

Ja obecnie jestem właścicielem tej domeny, bo moją branżą są ubezpieczenia. Nie miałem czasu przebudować strony eu z uwagi na nadmiar pracy. Teraz nie powinno gryźć co poniektórych w oczy.

Ostanie pytanie ode mnie ta druga osoba co będzie szkolić pochodzi z Olsztyna??

Co się tak do mnie doczepiłeś. Już raz mnie wyzwałeś publicznie z innego konta od Klakierów i pokazałeś swoją klasę. Niech każdy chodzi swoimi ścieżkami.

Autorze szkolenia rozumiem że nie odczepisz się od słowa MOD bo tak brzmi szpanersko?

MOD=zestaw modyfikacji w plikach który umożliwia najczęściej automatyczne dodawanie na platformach nie obsługiwanych przez XR

sample:xR defaultowo ślicznie rejestruje konta w EE -za to już edycji Bio nie robi

plik inteligencji- to również plik (zapewne podrzucisz uczestnikom szkolenia plik xas_AI który po prostu jest o wiele bardziej zasobny w zestaw reguł które mogą wypełniać formularze rejestracyjne, postowanie itd itd

jeśli chodzi o XAS-y to widziałem na róznych czarnych forach i darmówki więc jak ktoś buli 250 netto to może być duża szansa że to to to

wybacz autorze szkolenia o takie podejrzenia, lecz wprowadzając takie niedomówienia w okół siebie ja też mogę sobie domniemywać.

Poza tym ja nie lubię chwalić się frazami które były a nie mogę ich udowodnić na czas szkolenia że niedawno byłem na nie wysoko.

Nie za bardzo mi się to podoba- ja co prawda nie skorzystam ale powodzenia dla innych.

Pozdrawiam

T.

wybacz autorze szkolenia o takie podejrzenia, lecz wprowadzając takie niedomówienia w okół siebie ja też mogę sobie domniemywać.

Poza tym ja nie lubię chwalić się frazami które były a nie mogę ich udowodnić na czas szkolenia że niedawno byłem na nie wysoko.

Nie za bardzo mi się to podoba- ja co prawda nie skorzystam ale powodzenia dla innych.

Pozdrawiam

T.

Możesz domniemywać i jak najbardziej Ci wolno.

Co do fraz na czas szkolenia będą inne pokazane, z konkurencyjnych, na pewno nie wypas owiec.

Korzystać nie musisz, zresztą jak każdy.

Jak już pisałem, pozwólmy osobom które będą na szkoleniu się wypowiedzieć, będzie wtedy to subiektywna opinia.

Mozecie zrobic strone z opisem szkolenia, iloscia miejsc na dane miasto/terminami, mozliwosciami uczestnictwa online, etc?

Zapisanie sie na szkolenie ktore nie wiem kiedy i gdzie bedzie realizowane jest nieco utrudnione ;) 250 netto za szkolenie offline nie jest wygorowana kwota i zapewne bedziecie bardziej przygotowani niz konkurencja bo offline nie mozna ciagnac godzinami tego co mozna zrobic/pokazac w parenasci minut bo wam ludzie z przerwy nie wroca ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Ale duplicate content ;p

ALE co to ma wspólnego z szkoleniem. Chyba nie sądzisz, że to te strony były w TOP 1 ? A może szkolacy specjalnie zostawił by pokazać co to jest duplicate content ? Może zastanów się zanim coś napiszesz ....

PS W metkę garnituru szkolących też będziesz zaglądał ... :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To pokazuje profesjonalizm szkolącego... Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jakiś związek partnerski macie czy co ?

A co zazdrościsz?

Sprawdź sobie kiedy te strony powstały, a że mi są niepotrzebne to leży sobie na nich byle co.

Chyba że nie umiesz sprawdzić to zapraszam na szkolenie, poruszymy ten temat.

To pokazuje profesjonalizm szkolącego...

To tytko pokazuje jak bardzo ograniczeni są co niektórzy użytkownicy tego forum i nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem < lub nawet jego brakiem > szkolącego.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności