Skocz do zawartości

Strona z autorską galerią obrazów

euphoria_art

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OT: Tak na marginesie Twoja stopka na PiO jest źle zdefiniowana, bo masz różne anchory do tej samej strony ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Hej,

Strona

https://www.obrazygaleria.pl

/ przeszła ostatnio metamorfozę, bardzo proszę o ocenę,

Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie i opinie.

Pozdrawiam serdecznie,

Sławek

ujmę to w ten sposób

połączyłem tematy, a jak założysz kolejny z pytaniem o ocenę strony, to będziesz miał problem jako spamer na PiO

mam nadzieję, że przyjmiesz to jako ostrzeżenie i sytuacja się nie powtórzy

dymna.jpg

Powiększyłem ciut miniaturki na 100px i fotki zrobiłem z 555 na 600px dłuższy bok, niestety więcej nie mogę powiększyć gdyż zdjęcia za długo będą sie wczytywać,mam ograniczony transfer, a zamierzam tam dodać naprawdę dużo zdjęć.

Jak jest z nawigacja strony czy wszystko jest na swoim miejscu?

Ten nawigator: (breadcrumbs)

Galeria obrazów sprzedanych » Architektura

Powinien zawierać "fragmenty rozszerzone" .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

nie mam pojęcia jak to poprawić,

Wprowadzając zmiany w kodzie php tworzącym podstrony.

Wiele dróg wiedzie do Rzymu :tuptup:

Moim priorytetem jest aby strona osiągnęła wynik 99% w testach sprawdzających szybkość i optymalizację kodu realizowane przez popularne narzędzie GTmetrix nie mam pojęcia jak poprawić Specify image dimensions brakuje mi tylko 2% do 99%.

Nie przełoży się to na lepszą pozycję w Google ale miło jest jak się kliknie i strona jest od razu ;)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności