Skocz do zawartości

Google maps a pozycje na pierwszej stronie.

wielq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, już dawno sie temu nie przygladałem, jednak ostatnio spojrzałem na pierwsza strone swoich pozycji na google i nie do końca rozumiem o co chodzi. Aktualnie nie oriętuje sie czy pozycje z google maps są połaczone z wynikami organicznymi na google.

Sprawa wyglada nastepująco, na niektóre frazy google wyswietla kilka pozycji z google maps na stronie głównej, wiec tam znajduje sie moja domena, gdy przewine na 2 strone, to widze tam normalną pozycje organiczną swojej strony.

Pytanie jest takie, czy google dalej miesza wyniki organiczne z google maps? czy teraz jest to tylko zasluga samych google maps? z czego wynika, ze mam slabo wypozycjonowana strone na wynikach organicznych bo jest na 2 stronie?

Prosze o odpowiedz.

Dodatkowa sprawa, mam nową strone, postawiona dopiero od miesiaca jest. Po sprawdzeniu wyników google, dla frazy:"kierownik budowy kraków", pokazywało mi, ze jest poza >100,(na ta fraze google wyswietla mapki na pierwszej stronie) po stworzeniu wizytowki na google maps, strona pojawiła sie w mapkach na pierwszej stronie...koles, ktory mi to pozycjonuje, twierdzi, ze to sukces, ze powinnismy sie za to rozliczyc...czy mi sie wydaje, ze komus sie cos pomylilo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności