Skocz do zawartości

Subdomeny jak to jest

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jeśli temat się powtórzył to przepraszam ale nie mogłam znaleźć odpowiedzi na pytanie

Mam pytanie odnośnie subdomen. Mam domenę np.onet.pl robię np 10 subdomen. Na nich tworzę blogi i dodaje na nich artykuły z linkami ale te linki prowadzą do mojej innej strony np wp.pl

Domena onet.pl ma tematykę o zwierzętach Natomiast stworzone do niej subdomeny mają tematykę związaną powiedzmy z dentystą

Domena wp.pl też ma tematykę o dentystach i subdomeny do niej linkują. trochę te subdomeny pod pozycjonuję.

Czy w takim przypadku jak opisuję mogę dość jakiegoś bana filtra czy inną karę od Google na stronę onet lub wp. Czy każdą subdomenę traktuje jak osobną stronę i raczej nie będzie żadnych nieprzyjemności jeśli będą dobrze prowadzone ? Co mi da stworzenie tej subdomeny z punktu widzenia pozycjonowania ?

Pozdrawiam.

O główne domeny możesz być spokojna w przypadku 10 subdomen (na filtra trzeba sobie bardziej zapracować).

Tak każda taka subdomena to osobna strona.

Co to daje? Dodatkowe miejsce na linki (tzw. zaplecze).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności