Skocz do zawartości

Wiktory 2012: znamy laureatów

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzę i się śmieje kto dostał te nagrody nie wiem to jakiś żart? ;-) (oprócz sportowców)

(Dałem specjalnie do działu dowcipy)

Prezydent Bronisław Komorowski otrzymał nagrodę Wiktora 2012 w kategorii Polityk Roku. :D (pozostawię bez komentarza bo prezydent)

inni nominowani

:lol2:Władysław Frasyniuk, Ryszard Kalisz, Anna Grodzka i Radosław Sikorski. :faja:

Walnij sobie rozwód z żoną znajdź kochankę co w USA kradnie futra, zapal kilka fajek i..

Wiktora Publiczności przyznano

Robert Janowski !!!! ZA.. Jaka to melodia :P

"Komentator lub Publicysta" :

Przemysław Babiarz "Where is Zimoch?"

a tutaj inni co dostali nagrody haha

https://film.onet.pl/wiadomosci/wiktory-2012-znamy-laureatow,1,5461141,wiadomosc.html

Ps. To jest na pewno odpowiedni dział nie pomyliłem z politycznym ;)

(no jeszcze plus dla śpiewaczki operowej;) bo za konkurentkę miała tą Khazadii no i za całokształt za 1 z 10 dla pana Tadeusza Sznuka i Danuty Szaflarskiej

Dobra pośmiałem się i idę spać pamiętam, że kiedyś nagrody miały sens

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Od niedawna pier..le media.

Tobie tez radze

nie polecam az tak cieplych i wrecz malzenskich relacji, ale na pewno trzeba przestac traktowac media jako wyrocznie :)

Zmieniamy noclegi Ustka na lepsze dokładając wszelkich starań, aby noclegi nad morzem spełniały wszelkie oczekiwania korzystających z nich gości. Wrażenia zaś przedstawiamy w fotograficznych eksploracjach na przyjaznym forum.

Nie mają co robić to sobie wymyślają jakieś nagrody, prezydent to juz w tym roku dostał chyba już kilka tych nagród ;) Można przecież jeszcze przyznać Łukasze, Mateusze, Malwiny....itd. a co niech się cieszą z nagród :D trochę takich uśmiechów w tym wpisie ;) ale cóż te Wiktory mnie rozbawiły :)

podnieca się ktoś jeszcze tym kółkiem wzajemnej adoracji w te fał pe ?? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

podnieca się ktoś jeszcze tym kółkiem wzajemnej adoracji w te fał pe ?? :D

Czekałem na cycki i frytki, tak z nudów pstrykałem patrzę i nie wierzę prezydent myślałem, że to orędzie jakieś czy stan klęski w związku z wojną na półwyspie koreańskim

a tutaj w bUlu i nadzieJi okazało się, że takie osiągnięcia cholera jasna chyba zostanę politykiem PŁO:)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności