Skocz do zawartości

SIEWCA - Automat do tworzenia zaplecza i zdobywania linków w katalogach, forach, blogach, itp.

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

prosze dla mnie tez dac odpowiedz na maila gdzie wstawic kod. pawcio3 malpa interaktywni.info

Grzesiek, kup se mikrofon na litosc Boską :)

te filmiki bez dzwieku, why? :)

pobralem demo, wpisalem to i owo dane, bez serwera ftp.

start.... program cos robi po czym ... co?

kiedy on sie zatryma?

kiedy sam go zatrymuje - gdzie sa zgenerowane pliki?

ilosc zgenerowanych stron to setki? tysiace? miliony?

ile czasu zajmuje generowanie 1k stron?

wiem ze mam wpisac fto i sie nie martwic, ale czy mge zobaczyc to w real time na localhost?

pracowalem z czyms takim ze 3 lata temu, ruski Dorgen RedButton:)

najwazniejsze pytanie - dlaczego nie zrobiles najważniejszego?

osobnegy modul na synonimy?

to jest cholernie wazne, żeby moc se kupic na boku slownik synonimow ( wiem nawet gdzie ( https://synonim.i4a.pl/?id=zlecenia :) ) Don Oko wymiata kurcze.

moc se kupic na boku slownik synonimow żeby móc go wykorzystac.

a potem - updajt - na jeszcze lepszy.

to się ciągle rozwija , najbardziej dynamiczna sprawa tera, generacja textu i synonimy.

przecie wiesz o tym dobrze no nie? to dlaczego nie zrobilem modul synonimy? osobny ruchomy? :)

• 3 tygodnie później...

Mam parę pytań do SEO-Admin:

1. Czy narzędzie jest jeszcze rozwijane, bo troszkę czasu upłynęło od ostatnich modyfikacji, a plany były bardzo ambitne... :)

2. Jestem zainteresowany modułem do zaplecza i pytanie czy jest jakaś lista darmowych hostingów, które są sprawdzone i bezproblemowo współpracują z programem? Takie samo pytanie, odnośnie platform blogowych opartych na skrypcie Wordpressa?

3. Jest jakaś liczba zawartych szablonów w programie?

4. Kod "forumPiO" nadal obowiązuje?

Cześć, ściągnąłem sobie wersje testową przed ewentualnym zakupem, ale nie ogarniam nawet jak podłączyć się pod stronę. Proszę o pomoc. Łączę się przez Filezilla więc dane są ok, problem musi tkwić w tych ścieżkach do folderów cms. Tak to wygląda u mnie, wpisywałem już naprawde różne rzeczy i nic nie działa, mimo przeczytania poradnika. Proszę o wskazówki.

Warto byłoby zrobić jakąś listę, z którymi hostingami by to działało dobrze tak jak piszę Pradcom wyżej.

siewcapng_wpaswhx.png

Tutaj widok z FileZila na pliki na stronie:

filezilap_wpaswps.png

A tutaj to samo tylko ze z total comandera, z którego polecałeś wyczaić rzeczywistą ścieżkę folderów, której ja niestety nie potrafie znaleźć:

total-com_wpaswrx.png

Mam parę pytań do SEO-Admin:

1. Czy narzędzie jest jeszcze rozwijane, bo troszkę czasu upłynęło od ostatnich modyfikacji, a plany były bardzo ambitne... :)

Witam

Plany były ambitne, ale pokrzyżowało je google rok temu, a ja, korzystając z tego przerzuciłem zasoby na inne nie cierpiące zwłoki, projekty. ;-)

Co nie oznacza, że odstawiam projekt w ogóle. Po prostu nie ma już na to narzędzie aż takiego zapotrzebowania, żeby w nie inwestować dużo zasobów.

Zamierzam na razie tylko rozbudować kwestię szablonów, tzn. wprowadzić ofertę sprzedaży szablonów, bo przeciętny użytkownik i tak nie ma czasu na naukę i tworzenie nowych templatek do siewcy, więc pewnie będzie wolał kupić gotowe szablony za parę złotych niż się męczyć.

c.d. pisania nastąpi.

Edit:

Wkleję jakąś listę darmowych hostingów, ale nie wszystkie działają. Lista wymaga sprawdzenia.

001webs.com	nie
0down.us	nie
0fees.net	tak
10khost.com	nie
1freehosting.com	tak
2ap.pl	mini 50 zł/rok
2kmegs.com	nie
keed.pl	tak
50webs.com	brak ioncube
awardspace.com	
blog.com	
blogetery.com	
blogger.com	
blox.pl	
byethost.com	w trakcie
byethost6.com	
cba.pl	brak ioncube
cixx6.com	nie
cwahi.net	Nie – htaccess limited
dejm.pl	tak
dreamhostapps.com	płatny
freehostia.com	
freehostingnoads.net	tak
freeola.com	
freeweb7.com	
freewebhostingarea.com	
free-webhosts.com	
freewpress.com	
friko.pl	
funpic.de	
funpic.org	
google.bajo.pl/1065,google,pages,darmowy,hosting,stron.html	
heliohost.org	
horizon-host.com	
host.sk	
host1free.com	
host-ed.net	
hostil.pl	
hosting.evuzo.com	
hostinger.pl	
hourb.com	
jabry.net	
koon.plfreehosting.php	
l5k.pl	
leadhoster.com	
luahosting.pl	
my3gb.com	
nac-project.de	
onuse.pl	
osemka.pl	
pc-center.com.pl	
perfectz.info	
phpnet.us	
pl.wordpress.com	
polspeed.0lx.netfreehosting.php	
propercomfy.co.uk	
prv.pl	
quotaless.com	
rowebca.com	
sanfre.euweb-hosting.php	
serversfree.com	
sqweebs.com	
stronygratis.pl	
ugu.pl	
ux1.eu	
vasq.pl	
virtualprivateserver.pl	
vlexofree.com	
webhosting-for-free.com	
webplus.net.pl	
x10hosting.com	
x90x.net	
xlphp.net	
xtreemhost.com	
yoyo.pl	
za.pl	
zymic.com	

@Smoldron

FTP w programie służy w zasadzie tylko do jednorazowego przesłania plików szablonów.

Zawsze można przesłać pliki innym programem, np. filezillą.

Po przesłaniu trzeba tylko zmienić nazwę pliku config2.php lub config3.php na config.php.

To który plik wybierzemy, zależy od wersji sqlite obsługiwanej przez serwer.

Po prostu baza szablonów i treści zawarta jest w pliku data.db2 lub data.db3, a w pliku configu jest parę ważnych parametrów m.in. dotyczących tego, który plik bazy ma być używany.

Trzeba tylko jeszcze plikowi bazy, ewentualnie całemu folderowi nadać prawa do zapisu, aby program mógł dopisywać nowe artykuły do bazy.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności