Skocz do zawartości

Zapraszam do uwag i oceny strony mojego zakładu szklarskiego GLASSHOCK

GLASSHOCK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Moja stronka: www.glasshock.pl

Stronka jest powoli rozbudowywana. Zmiany obejmą paski nagłówkowe

z róznymi zdjęciami pasujacymi tematycznie. Także na stronie po wejściu w

FAQ będą rozsuwające się tematy posegregowane w kategorie:

balustrady szklane, drzwi szklane, sposoby montażu luster i innne z masą tekstu pozycjonującego stronę. Do tego z galerii w podkategoriach np. drzwi szklane chce umieścić przekierowania do FAQ aby ażdy kto ma watpliwości i niejasności mógł poczytać dalej, a nie dręczyć mnie mailami i telefonami.

Aha dodatkowo planuje kilka filmików reklamujących na YouTube, i stronkę lustrzaną w angielskim na innej subdomenie.

Aha stronka jest od jakiegoś poł roku powoli pozycjonowana.

Jest już na 1 stronie w google ok. 7-10 miejsce na frazy:

zakład szklarski Łódź,

usługi szlarskie Łódź,

szklarz Łódź,

szklarstwo Łódź,

drzwi szklane Łódź,

panele szklane Łódź,

balustrady szklane Łódź,

kabiny szklane Łódź,

Pozycje te osiągnęła dzięki masy katalogów mocnych i średnich, różnych preclach, ogłoszeniach w gratce, allegro, tablicy, ogłosznia (średnio po 7 zkażdej) . W majesticseo obecnie ma 967 backlinków. Także utworzone konta na facebooku, nk, fotce.

Jednak generuje tylko ok 10wejść dziennie z 30 odsłon. Poradźcie co mam zrobić żeby to powiększyć.

Posze Was wszystkich o porady, co Wam się nie podoba, co byście zmienili, co jest niezłe i co przyniosłoby efekt w dalszym pozycjonowaniu.

Pozdrawiam

Łukasz Kwiatkowski

Może być łaskawie przejrzał działy forum zanim zaczniesz na nim pisać posty !

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Stronka jak stronka, widziałem lepsze, frazy na które się pozycjonujesz są proste, w top jest PF, ZUMI, PKT, masz mało mocnych linków z anchorem na te frazy, o www napisał już kolega, szkoda ze nie jesteś z Warszawy, żona chce mieć kolorowe szkło pod szafkami w kuchni, to zrobilibyśmy barter ;).

Co do wyboru fraz ciężko mi sie wypowiedzieć po jakich hasłach szukają klienci, ale jeśli chodzi o klikalność to liczy się top 3

co byście zmienili
Całość, bo takie "serwisy" jak zaprezentowany były w modzie w ubiegłym wieku :]

Nie wspominając już zagadnieniach SEOło dla tego "serwisu" ...

-> https://www.forum.optymalizacja.com/forum/24-strony-do-oceny/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Graficznie wygląda fajnie i intuicyjnie, ale skoro od pół roku ją pozycjonujesz na te frazy i póki co jesteś na 7-10 miejscach, to najwidoczniej ta "masa linków" wcale nie daje dużych efektów. Masz mało wejść, bo strona jest za nisko w wynikach.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Jeśli można wtrącić to wkurzająca jest zmiana wielkości przycisków po najechaniu w menu po lewej stronie.

To ze kolor się zmienia to jak najbardziej ale wielkość to nie dla mnie. Całe menu skacze szczególnie jak się najedzie na "wykonywanie wycięć i kształtów"

EDIT:

Jak już reklamujesz Allegro to bym dał NOFOLLOW

EDIT2:

Na stronie https://www.glasshock.pl/mebleszklane.html niektóre zdjęcia nie działają, niektóre mają bardzo słabe miniaturki.

tu też: https://www.glasshock.pl/balustrady.html i z tego co widzę prawie na każdej jakieś ubytki w fotach. A miniatury trochę lipnej jakości.

A jak się rozwinie GALERIA / REALIZACJE to kontakt wjeżdża pod element zwany footer :D

I TITLE strony jakieś nie bardzo, poczytaj jakie się daje tytuły stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności