Skocz do zawartości

allegro i "niewidzialne H1" :)

brodacz

Rekomendowane odpowiedzi

pytanie kto im robi seo :) :)

Bo nie ja :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jakby to google automatem wykrywało to by się w to nikt nie bawił Rysiu :)

Może i tak jest. Ale powiem szczerze, że aż nie chce mi się wierzyć, żeby tego nie robili, bo to jedna z łatwiejszych kombinacji do wyłapania algorytmicznie. :)

• 1 miesiąc temu...

Szukamy najlepszego rozwiązania dla klienta, u którego jest ukryty fragment kodu, konkretnie nagłówek, ale bynajmniej nie w celu upychania słów kluczowych. Zapoczątkowaliśmy wątek, rzućcie okiem:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177406-ukrywanie-naglowka-h2-w-uczciwym-celu/

Z tego co mi wiadomo, zalicza się coś takiego do nielegalnych metod. No chyba, że to zwykły błąd.

Google nie stanowi prawa. Co najwyżej "niezgodne z regulaminem".

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Dobry przykład na forum google Ciekawe co odpowiedzą na tam tym forum , pewnie post zostanie bez odpowiedzi albo usunięty szybciutko :)

Ładnie widać na tym przykładzie jak Google przestrzega swoich własnych zasad hehe :D

Allegro widać święta krowa jest , ciekawe ile takich świętych krów jest jeszcze którymi google chce zapchać organiki w top10 :D

No nie wiem czy to akurat dobry przykład po filtrze na tablica.pl.

Uważam moim skromnym zdnaniem że tablica to było ostrzeżenie tylko żeby allegro nie skakało zbyt wysoko.Teraz się dogadali i jest już wszystko ok allegro ma pozycje swoje dalej a google większe zyski z tego czy tamtego hmmm nic nie wiem :D

Salek to ty tak lecisz w tym konkursie no no, cały czas śledze wyniki :)

@Katalogi

A ty gdzie tyle postów nabiłeś?

Mam nadzieję, że ty nie to nasz Guru z 2012 r Kapitan Seo, który nagle zniknął wraz ze swoimi ciulowatymi programami CPM 20 gr/za tysiąc odsłon i debilnymi ... w każdej wypowiedzi.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

@katalogi

Przecież nie o Tobie, tak napisałem. Przeczytaj uważnie

edit:

Jednak jeszcze zaszczyca nas swoją osobą:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177383-piwo-dwa-wieczorem-to-cos-zlego/#entry1228346

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności