Skocz do zawartości

Rankseller - linkbuilding premium

GoogleWatcher

Rekomendowane odpowiedzi

Żadnych zapleczówek - tylko prawdziwi, niezależni Wydawcy z autorytetem
.... jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarejestrowałem się w weekend i nie widać żadnych źródeł gdzie można dodać treści.

System jest dość rozbudowany i zapowiada się daleko lepiej niż najbliższa chyba na polskim rynku konkurencja - Advertorials. Niestety z braku źródłeł (albo nieumiejętności dotarcia do nich) na razie nie da się nic konkretnego powiedzieć.

EDIT: krótko po moim poście zaczęły się pojawiać serwisy. Nie ma adresów, ale są parametry i (dość wysokie) ceny za publikację.

Szkoda, że przed uruchomieniem nie została zebrana żadna "grupa startowa" witryn, ale myślę że jak się poczeka parę dni to będzie co testować.

Szukaj mnie tutaj: Asante

Zarejestrowałem się w weekend i nie widać żadnych źródeł gdzie można dodać treści.

System jest dość rozbudowany i zapowiada się daleko lepiej niż najbliższa chyba na polskim rynku konkurencja - Advertorials. Niestety z braku źródłeł (albo nieumiejętności dotarcia do nich) na razie nie da się nic konkretnego powiedzieć.

Na razie zbierani są wydawcy. Jest już chyba z pięć blogasków. Zabawa rozpocznie się kiedy będzie ich pięćset.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności