Skocz do zawartości

Czy lista Neonex ma jakiś syfik?

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

dodajecie do wszystkich katalogów z listy czy filtrujecie jeszcze? Część domen z bogatej listy Neonex ma PR N/A lub PR 0 co oznacza syf lub wyzerowanie. Zauważyłem, że po wycięciu tych domen przez Disavow Tool wyniki poprawiły się lub wróciły.

Co sądzicie?

Zauważyłem, że po wycięciu tych domen przez Disavow Tool wyniki poprawiły się lub wróciły.

Bardziej uczciwiej było usunac te wpisy przy pomocy SEOcata, który zresztą posiadasz, korzystanie z Disavow Tool jest głupim pomysłem

syfika nie znam ... znam za to qlfika..

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie chciałem odpisywać w temacie ale mam chwilkę wolnego i nawet niezły humorek.

Współpracuję z firmami co kupują kody za ponad XXXXX zł, XXXX zł, XXX zł, XX zł netto miesięcznie.

Rzadko ktoś narzeka, a jak już zdarzają się narzekania to mniejsi klienci.

Ostatnio ktoś mi pisał zapytanie czy wbiję słowo kluczowe "wakacje" w TOP10 do czerwca dodając do wszystkich katalogów. Chyba nawet na tego e-maila nie odpisałem z braku czasu. W marcu pisałem z kimś i poinformował mnie, że dnia 23 marca wszystkie publiczne miejsca gdzie można zamieścić linki (katalogi, presell page) zostaną wyindeksowane. Jeszcze inny chciał nawiązać współpracę reklamując jego produkty (katalogi) na mojej stronie, bo mu biznes upada.

Tutaj ciekawy artykuł: https://zarabianie-na-blogu.pl/jak-katalogowalem-jede-z-moich-blogow/ - nie wiem czy korzystał z moich kodów ale posiadał je przed testem.

Ogólnie szkoda czasu na taki temat. Zgadzam się, że page rank nie jest najwyższy. Jednak nie potrzebuję go, aby moje produkty schodziły. Współpracuję głównie z firmami zajmującymi się pozycjonowaniem na codzień.

Niestety muszę użytkownika rozpoczynającego temat zmartwić, ponieważ w planie mam postawienie dodatkowych syfików - pierwsze 300 już w tym miesiącu. Domeny mam już od kilku tygodni zakupione (nowe, nie z PR jak niektórzy kombinują) oraz jakby użytkownik nie wiedział to postawiłem w marcu 300 presell page. Nie jest tak źle...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

co oznacza syf lub wyzerowanie

Eh, ludzie to mają pojęcie.

Oficjalne stanowisko Google

szkodzi robiliśmy testy

Autor tematu chyba z bractwa koszulkowego...

fHnPRWj.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake: takich koszulek nie dają :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To już druga butelka była, więc musiałem fotkę cyknąć :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

...To już druga butelka była...

Druga flaszka, ostrość Ci się sypie :D

P.S. Temat nie warty by odpowiadać. Gugiel lasuje mózg co niektórym wzorcowo ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Można spowodować celowo filtr na strony przez katalogowanie. Robiłem to kilka razy korzystając z katalogów w których wystarczy nakupować kodów, przyjmujących podstrony i nie ma moderacji.

Można spowodować celowo filtr na strony przez katalogowanie

Jak kupisz piłę motorową i będziesz myślał, że służy do golenia to możesz sobie głowę upie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności