Skocz do zawartości

Czy lista Neonex ma jakiś syfik?

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz mi, czy kiedykolwiek próbowałeś tak naprawdę i poważnie doprowadzić nie swoją stronę do filtra? Pracowałeś nad tym na różne sposoby? Nie mówię tu o kupnie punktów czy blasta, tylko tak żeby naśladować pozycjonera, który wie jak należy zdobywać linki ale przesadził? Podejrzewam że nie, bo miałbyś wtedy własne wnioski i nie był taki sceptyczny.

Piszesz że się nie da bo wszyscy tak piszą

Jeżeli to do mnie było to źle zrozumiałeś ;) Oczywiście że się da, dlatego napisałem, że jak się nie ma pojęcia jak linkować to lepiej się za to nie brać. Sam się ostatnio przeliczyłem z jedną frazą, myślałem, że będzie trudniejsza i strzeliłem do wróbla z armaty.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Często kupuję kody do katalogów i współpracuję z dużymi agencjami reklamowymi itd. W miesiącu minimum 20 stron kataloguję i mam nowe zlecenia. Tak czytam ten temat i zastanawiam się czy firmy pozycjonerskie, agencje reklamowe korzystałyby z katalogów skoro nic nie dają? To tak samo jak z SWL - nic nie dają, filtrują strony, a kto robił testy ten zna ich moc. Przeważnie jest tak, że jak na coś ludzie narzekają w SEO tam jest dobrze.

Niestety muszę użytkownika rozpoczynającego temat zmartwić, ponieważ w planie mam postawienie dodatkowych syfików - pierwsze 300 już w tym miesiącu.

Czekam na dalsze informacje.

Pozdrawiam

Adam C.

Tia na zaplecza... problem w tym ze katalogi nie przyjmuja zaplecz, przynajmniej tych wygladajacych od razu jak zaplecze, albo stron mfa. Wiec takie gadanie ze katalogujemy, ale nie strone docelowa. Katalogi ktore przyjmuja takie zaplecza robia sie szybko nic nie wartym smietnikiem, ktory szybko lapie bana, wiec po co ta robota? Robota glupiego po prostu:) Zatem warto chyba isc w jakosc nie ilosc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności