Skocz do zawartości

Negatywny wpływ słabych linków na pozycję

skorpionek

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze po coś powstało disallow gogla, Ci co użyli bardzo sobie cenią to narzędzie więc o czymś to świadczy :D

Po drugie linki "marnej jakości" są dobre do czasu, pamiętać należy że swoje zwierzątka gogiel zapuszcza co jakiś czas :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

A niby dlaczego słabo podlinkowana strona z niskim site miała by szkodzić, przecież w "naturalnym" świecie G strony miałyby zapewne po parę linków, dopiero SEO szprycerzy zaczęli dodawać linki na setki K, dodatkowo to naturalne że młoda stronka linkuje do swojego guru.

Podsumowanie zbyt pochopne i bez testów...

Dodatkowo problematyczne jest zagadnienie tematyczności zaplecza, sławne już opony i opony mózgowe - czy google jest w stanie poprawnie określić tematyczność tych stron?

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Skoro autor twierdzi że linki ze słabiaków nie dają mocy to po co marnujesz czas na nie?

Ja właśnie 3 dni temu zrobiłem testa i dorzuciłem 5tys. słabiaków ,linkvalue i mierzące inne wartosci stron, (dla 3 stron)i jestem zaskoczony efektem tak szybkim, poróbcie se testy ,rok temu takiej mocy nie dawały, albo to jakiś przypadek :)

A to czy słabiakami możesz prześcignąć konkurencje zależy od ich profilu linków moim skromnym zdaniem i do każdego topa trzeba indywidualnie podchodzić.

Ciężko dać jednoznaczną odpowiedz gdyż, stronka podlinkowana małą ilością linków być może będzie słabym linkiem ale nie zaszkodzi nawet ich duża ilość, znowu daj na początku dużą ilość linków z Sb, omni i tym podobnych linków to już nie będzie tak kolorowo. Jak koledzy radzą wyżej, porób sam testy i szybko będziesz znał odpowiedź.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności