Skocz do zawartości

AdSense na peb.pl

AbuDabi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, ale rzucilo mi sie kilka reklam na peb.pl

https://peb.pl/ksi-ka/343108-jak-ksi-ke-ostatnio-czytali-cie.html

ktore maja odeslania z adresu googleads.g.doubleclick.net

Czy to Reklamy AdSense? Troche takie dziwne bez charakterystycznej strzalki w gornym prawym rogu. Ponadto kojarze, ze to forum warezowe bylo gdzie byla masa linkow do pirackiego softu wiec jak to teraz jest z tym forum?

Moze z racji na ich ruch, ktory chyba jest znaczacy Google ich przyjelo do siebie?

Korzystałem z tego kiedyś ale nie znalazłem tam dokładnego monitorowania CTR, CPC, RPM dla danej jednostki i dałem sobie z tym spokój.

Zdecydowaną zaletą tego systemu jest możliwość publikowania reklam pozyskanych klientów, wykonywania raportów i udostępnianie im konta klienckiego. Jeśli ktoś opiera się wyłącznie w 100% na samym AdSense, lepszy jest panel AS.

A DFP, ale u mnie na jednej z reklam akurat takiego linku nie widziałem. Piter, a czy w DFP da się zaciągnąć reklamę z AdSense czy reklamę należy tworzyć na nowo w DFP definiować na nowo jej wygląd, a tylko da się ją zaciągnąć pod konkretny kanał reklamy z AdSense aby sledzić analizy?

Coś z tym u siebie mam problem.

Mi przydaje się DFP jako adserwer i mogę sobie różne reklamy serwować z cappingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności