Skocz do zawartości

Po jakim czasie od zdjęcia filtra ręcznego strony zazwyczaj wracają?

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Uwierz mi, że nie mam lepszej rozrywki (przynajmniej na trzeźwo) niż dyskusje na PiO z Tobą i Tobie podobnymi :D Pokazałem Ci jedną z trudniejszych fraz jakie robię i twierdzisz, że ja mogę o niej marzyć :D więc Tobie ona nawet przez myśl nie przeszła.

I powiedz mi jak można z Tobą dyskutować o SEO?

w 99% mój pobyt na tym forum traktuje jako dobrą rozrywkę i czytanie bajek na dobranoc....

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no dobra, juz se dali po razie, Panie i Panowie wystarczy :)

To forum to nie miejsce na docinki, jesli juz cos ktos ma do kogos to na pretensje.pl ale sobie musicie je zalozyc :)

Jest taka mala zasada dyskusji, zawsze jesli sie z kims nie zgadzam to pisze to i wyjasniam dlaczego a ne wyzywam i docinam.

Docinanie sobie nie prowadzi do niczego konstruktywnego, pomyslcie nad tym zanim zaczniecie sie klucic i wyzywac jak pokemony.

pozdrawiam

Alo

SEO i SEM - www.rwnet.pl

• 2 tygodnie później...

niezły burdel się z tego PiO zrobił. chyba pomału lepiej jest odwiedzić pudelka niż to forum dzięki takim dyskusjom jak powyższa.

Coraz więcej kłótni na forum to prawda :nie_powiem:

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności