Skocz do zawartości

Powiadamianie o cookies dla osCommerce

bbody

Rekomendowane odpowiedzi

a nie możesz sobie tego wklepać "ręcznie"? setki, tysiące skryptów można w sieci znaleźć.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

to zleć to komuś. za 5 dych będziesz miał to zrobione.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

skoro nie umiesz wklepać ręcznie, modułu nie ma to jakie inne wyjście widzisz? że ktoś za frajer będzie dopieszczał twój e-biznes? skoro 50 zł to dla Ciebie taki majątek to olej temat, zaoszczędź. tylko nie płacz jak Cię podp|erdoli jakaś "fundacja" i będziesz musiał odpalić karę w wysokości 3% dochodu z zeszłego roku. EOT.

skoro nie umiesz wklepać ręcznie, modułu nie ma to jakie inne wyjście widzisz? że ktoś za frajer będzie dopieszczał twój e-biznes? skoro 50 zł to dla Ciebie taki majątek to olej temat, zaoszczędź. tylko nie płacz jak Cię podp|erdoli jakaś "fundacja" i będziesz musiał odpalić karę w wysokości 3% dochodu z zeszłego roku. EOT.

słuchaj łbie :) to że ty nie wiesz gdzie taki moduł jest nie znaczy że go nie ma, poza smrodem i pobożnymi życzeniami nic nie wniosłeś do tematu :)

Po co Ci moduły, przecież wystarczy na stronie umieścić odnośnik do polityki cookis, nie ma wymogu wyskakującego okienka. Poczytaj TUTAJ :) P.S. Zadajesz pytanie - pokazywanie pazurków nie skłoni ludzi do pomocy, taka moja rada. Były na forum podawane linki do skryptów, wystarczyło tylko w sekcji <head> i przed </body> wstawić klika linijek kodu, więc jeżeli chcesz mieć wyskakującą informację, to poszukaj TUTAJ.

EDYTA: a niech będzie, TUTAJ masz temat ze skryptami, implementacja pozostaje we własnym zakresie lub... zleć to komuś kto się zna.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

@bbody ale słomą zaleciało..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności