Skocz do zawartości

Co wybrać z allegro?

44cichy44

Rekomendowane odpowiedzi

Nazywanie tekstów z mieszarki artykułami zawsze mnie bawiło. :D

Tak samo jak wygląd aukcji taki, jak w przypadku tej drugiej - jak to oglądam to czuję się, jakbym był upośledzony: Światowy standard!, gratis!, trust!, najmocniejsze linki!, najwyższe światowe standardy w pozycjonowaniu! :D

Jakkolwiek tego rodzaju teksty "reklamowe" mnie bawią, tak spróbować za takie małe pieniądze można - czasem trafi się jakaś perełka. ;)

i jeszcze to: Linki generowane są głownie przy użyciu redirect.aspx

kto taki syf kupuje?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

MaxPan dla mnie link TR to po prostu link z domeny z wysokim PR. Sam chyba wiesz, że nie ma jakiejś fachowej opinii na temat "nazywanych" potocznie przez nas linków TR, więc jeśli uraziłem Ciebie tym TR - to wybacz.

Nie wiem już co ma do tego wszystkiego nazwa allegrowicza, który to sprzedaje jak dla mnie to może być nawet Mietek_prostoz_tabletek ważne, żeby na aukcji było sprzedawane to co ja chce kupić, a w tym przypadku (choć ja kupowałem jakiś czas temu) ja jestem zadowolony i polecam.

edit: w aukcji, którą ja polecilem tego napisanego nie ma - czytajcie ze zrozumieniem ;)

nie wiem, jeśli sprzedający nazywa się sraka, czy to niema znaczenia. jesli dal Cibie nie to twoja sprawa. Co do linków to jest to ściema, powiem więcej jest nawet darmowy automat co robi takie "linki TR" z szybkością ok 60 szt w 3 sek :D

link z domeny z wysokim PR.
To się zastanów cz z PR czy z TR, czy to jest to same? Link (redirekt) ze strony z PR N/A na domenie z PR5 wiec obstawiam że o to tobie chodzi?

Zobacz jaki cuda ja potrafię link dofollow ze strony PR9 : maxpan . Cud SEO

p.s zdradziłem tajemna wędzę wielbicie mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności