Skocz do zawartości

ponowne pozycjonowanie

sic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Mój znajomy zlecił mi wypozycjonowanie jego serwisu internetowego który był już kiedyś przezz jednego pozycjonera,ale nie udało mu się go wypromowac na na top 5 w dodatku złapał filtr :D .Mnie teraz czeka naprawa tego stanu,co jest tymbardziej truden bo anchor texty w katalogach są zupełnie nie takie jak powinny być,a ilość katalogów do których dodał strone jest bardzo spora,stroną nie zajmował się nikt od paru miesięcy,treść nie była zmieniana także robot wyszukiwarki zaczął ja delikatnie mówiąc "olewać"

patrząc na cache ostatnio był tu 2 miesiące temu.Co mam zrobic żeby robot chciał znowu i to jak najszybciejwrócić do tej strony.Pozatym co byście mogli mi jeszcze poradzić większość katalogów które znam została już przez gościa zajęta,więc zaduzo już tu nie podziałam ,a zbudowanie zaplecza troche mi zajmie.Moze znacie jeszcze jakieś miejsca w necie gdzie mógłbym zamieścić strone moga to być tez linki płatne jeśli tylkoo strona oferuje wysoki page rank.Dzięki za odpowiedz.

albo chociaz moze dac na subdomenie jak budzet mały.

hmm... albo nie wiem czy to sie nie zakonczy jakims filtrem, ale jak by tak:

jezeli strona zaczyna sie www to zaczac pozycjonowac ją na bez www z przodu. A by nie zduplikowac dac przekierowanie w .httaccess z www na bez,

Nie wiem jak to google zinterpetuje, ale wtedy bys mogl dodawac znow do wszystkich katalogow tym razem bez 'www'.

Choc ja bym sie chyba nie bawil i inwestnąl w nowa domene. :hello:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Witam.Dzięki za odpowiedzi.Niestety zleceniodawca upiera się przy starej domenie więc tak tego nie rozwiążemy:-) .Co do linków które gość zamieścił ze złymi anchor text to większośc można wyedytowac ręcznie to kupa roboty ale co zrobić.Strona wyszła już z filtru. A np. jakbym stwoirzył nową domene i dał przekierowanie za pomocą 301 to to wartośc page rank i część linków przejdzie na nwą domenę,pamiętam że coś takiego chyba czytałem na forum :wacko: .Linki,linki.Tylko liczba tych linków w sieci jest ograniczona,chyba zaczne powli sie brac za swoje zaplecze.A co do zaplecza też to mhh jeszcze nigdy nie budowałem stron które były by "zapleczem" dla stron które pozycjonuje,ale czy zbudowanie bardzo duzego seriwsu powiedzmy na 100 podstron i umieszczanie na każdej podstronie linka da dużo większę wyniki niż powiedzmy strona która posiada tych podstron 20?porpostu nie woybrażam sobie o czymm pisał przez te 100 podstron :cray: a wiem że muszza być to podstrony związane tematycznie ze stroną któóra się pozycjonuje.A tak na marginesie Erbit ty nigdy nie śpisz bo non stop na tym forum Cie widzę:-)

A np. jakbym stwoirzył nową domene i dał przekierowanie za pomocą 301 to to wartośc page rank i część linków przejdzie na nwą domenę
Po co kombinować skoro
Strona wyszła już z filtru.
ale czy zbudowanie bardzo duzego seriwsu powiedzmy na 100 podstron i umieszczanie na każdej podstronie linka da dużo większę wyniki niż powiedzmy strona która posiada tych podstron 20?
Najlepiej gdyby to było po 20 podstron w 5 serwisach.
wiem że muszza być to podstrony związane tematycznie ze stroną któóra się pozycjonuje
Lepiej gdyby były, ale wcale nie muszą. Takich powiązanych tematycznie potrzeba mniej do wypozycjonowania strony.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

link, link, link...

(Sorki za mały związek z tematem, ale musiałem to napisać) Pamiętam jak zaczynałem czytać to forum i zadałem podobnego kalibru pytanie i dostałem taką samą odpowiedź od Pana Erbita ;) Jeszcze raz dzięki Panie Erbicie :(

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności