Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem administratorem 5 stron opartych na WordPress MU.

naszefanaberie.pl jest stroną główną która jest spoiwem innych subdomen nazwa.naszefanaberie.pl

Tematyka na wszystkich stronach jest podobna środowisko blogowe.

Zacząłem pozycjonowanie (dodawanie do katalogów SEO) - oczywiście strony głównej.

czy pozycja subdomen też będzie wzrastać ?

Jak mam ugryść temat aby pozycjonowanie było optymalne bo przecież nie będę pozycjonował każdej subdomeny z osobna...

Przy odpalaniu WP MU można wybrać subdomeny albo podkatalogi tylko nie mówcie że podkatalogi rozwiązują problem ?

Jak najlepiej wykonać mapę XML takiego środowiska ?

Używam wtyczki: Yoast WordPress SEO - która obsługuje MU

Z góry dziękuję za pomoc :)

Subdomeny są osobnymi stronami , tak więc każdą z nich pozycjonuje się osobno, W domenie głównej możesz umieszczać linki do subdomen, zajawki artów z tych subdomen.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dzisiaj właśnie miałem pisać taki sam temat tylko że mam mniej subdomen :D

Czyli nie idzie w żaden sposób przekonać google ze subdomena i domena tworzy jeden serwis ??

Bardzo by się przydało takie rozwiązanie gdyż domena to sklep, a subdomena coś w rodzaju bloga. Jedno presta, drugie, WP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności