Skocz do zawartości

Easy Money – Sieć ...i zarabiaj!

jurdziol

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt:

Po miesiącu współpracy będziesz mógł zarabiać na unikalnych kliknięciach we wszystkie reklamy na Twoich stronach.

Panowie, w 4 miejscach jest podpięty wielkimi literkami, a nie małymi aneks do regulaminu zwiazany z promocja i informacja, ze w ramach promocji placimy _od razu_ i _za wszystkie_ kliki, sorry jesli ktos poczul sie oszukany, promocja jest oczywiscie nadrzedna, poza tym okres promocji zalicza sie juz jako pierwszy miesiac aktuywnosci w programie, wiec po jej minieciu takze nadal mozna juz zarabiac na klikach

gdzie wg was i w jaki sposob powinno byc to co napisalem jeszcze wyrazniej napisane, zeby nikt nie myslal, ze cos ukrywamy malymi literkami? rzuccie propozycje, to chetnie to poprawimy :)

gdzie wg was i w jaki sposob powinno byc to co napisalem jeszcze wyrazniej napisane

Powinno być napisane w regulaminie, bo nie każdemu chce się czytać całej treści serwisu. Mi akurt sie chciało i tą kwestie znalazłem .

Ale mam jedno pytanie odnośnie sformułowania w regulaminie "unikalne kliknięcia". Co to dokładnie znaczy? Czy mogą występować też inne kliknięcia niż te "unikalne kliknięcia" ? Zważywszy na to że każda reklama zaopatrzona jest w link referencyjny i każde kliknięcie powinno zostać zaliczone.

Chodzi mi o to czy istnieją też takie kliknięcia które nie będą płatne?

.

Ja mam następne pytanie (myślę że nie będzie to z tych trudnych pytań, ktore zostają bez odpowiedzi)

Za poleconego partnera zdobywa się punkty. A czy można zdobyć partnera, ktory kliknie w linka Easy Money ktory znajduje się na dole po prawej na każdej wyświetlanej reklamie? Ten link jest bezpośredni do strony easymoney.pl ale nie jest zaopatrzony w identyfikator partnera.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności