Skocz do zawartości

SEO-która firmę wybrać?

szalik_11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Słyszałem że gerdi solidnie pozycjonuje.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

poleciłbym jeszcze https://www.brzydki.pl ale nie wypada ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja zadałem proste pytanie a tu takie filozofie.

To jest bardzo prosta filozofia a wygląda to tak mniej więcej:

"witam , jestem (tu wpisujemy krótką autoprezentację) chciałem zaprezentować Wam firmę (tu wpisujemy nazwę zleceniodawcy) firma ta moim zdaniem wykonuje dobrą robotę ..."

Proste co ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na tym forum większość użytkowników to pozycjonerzy. Większość myśl,i że jesteś bardzo dobra i od tego ile im zapłacisz będzie zależała jakość usługi jaką zaproponują/wykonają. Nie przedstawiłeś podstawowych informacji o branży (np. ja nie pozycjonuje fotografów ślubnych), budżecie i oczekiwaniach. Wiesz czego chcesz? Jeśli prowadzisz sklep i szukasz audytu to można polecić Zgreda. Jeśli chcesz pozycjonować ten sklep to sprawa może wyglądać inaczej. Jeśli masz do wypozycjonowania wizytówkę na kilka prostych fraz to do tej roboty nada się każdy (mający pojęcie o optymalizacji i zdobyciu kilku linków).

A jeśli to szeptanka to na PiO nic z tego.

Treningi WattUp.pl

[OT]

ja nie pozycjonuje fotografów ślubnych

a to dlaczego? :)

[/OT]

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Bo większość z nich dorabia sobie po pracy i chcieliby "fotografie ślubną warszawa" za 100 zł w top3 i najlepiej bez FV( bo nie opłaca im się zakładać dg). Dodatkowo nie lubią optymalizacji stron pod Google i większość z nich sądzi, że tekst na stronie to zło a optymalizacje można załatwić ukrywając h1 pod zdjęciami (które każdy robi najlepsze). Moje subiektywne spostrzeżenia są takie, że są mniej stabilni od innych firm (jak już ją mają) i częściej generują zbędne problemy (z płatnościami też). Pewnie istnieje wiele wyjątków i ja miałem pecha na takowe nie trafić. Ostatnio trochę przystopowali z zapytaniami ale kiedyś ilościowo stanowili branże numer 1 w zapytaniach o ofertę.

Treningi WattUp.pl

Apropo fotografów ślubnych :P

Nie wiem czy to tylko ja tak trafiam czy to ogólna tendencja, ale jeśli klient ma jakieś obiekcje co do pracy, to w moim przypadku na 90% jest to właśnie fotograf ślubny :P

Koniec końców zawsze się okazuje że nie ma racji, ale jednak jeśli jest jakiś problem, to zawsze z fotografem :P

Może @dywyn ma tak samo i dlatego nie robi fotografów :P

U mnie problemy wynajdują najczęściej właściciele obiektów noclegowych - zawsze się im pali i zawsze jest tuż przed sezonem.

Dostrzegani.pl mają niezły slide z "Zaufali nam".

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności