Skocz do zawartości

Powiadomienie o wykryciu linków, a później inna wiadomość

fuser

Rekomendowane odpowiedzi

Znam ten wykres!Wiem co to za strona!Wszystko jasne!Prawda jest brutalna!załapałeś się na mĂłj nowy soft do podpier.alania badziwnych stronek dopalanych czym popadnie.Przez takich jak ty spamerow nie moge prowadzic swojego biznesu dlatego postanowilem sie zabrać za robienie porzadkĂłw.Niedługo opublikuje wersje dla wszystkich i beda mogli skutecznie tepic nieuczciwą konkurencje.

A tak poza tym w domu wszyscy zdrowi?

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znam ten wykres!Wiem co to za strona!Wszystko jasne!Prawda jest brutalna!załapałeś się na mój nowy soft do podpier.alania badziwnych stronek dopalanych czym popadnie.Przez takich jak ty spamerow nie moge prowadzic swojego biznesu dlatego postanowilem sie zabrać za robienie porzadków.Niedługo opublikuje wersje dla wszystkich i beda mogli skutecznie tepic nieuczciwą konkurencje.

Podpier.aj, Podpier.aj.

W miejsce podpier.onych powstanie 10x więcej identycznych.

Wtedy będzie jeszcze łatwiej prowadzić biznesy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności