Skocz do zawartości

Prośba o ocenę sklepu z akcesoriami drzwiowymi

klamki-sklep

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm... cóż tu można napisać? Po prostu Shoper. Jak dla mnie większość sklepów na Shoperze wygląda prawie tak samo ;) A co za tym idzie, brakuje tu po prostu jakiegoś wyraźnego charakteru. Mimo wszystko na sam początek powinno wystarczyć - zwłaszcza branże masz dość niszową i chyba niekoniecznie potrzebujesz jakiś fajerwerków graficznych.

Dziękuje za odpowiedź. Branża wydaje się niszowa ale dopiero po wejściu w ten "światek" mimo wcześniejszych obserwacji rynku, zobaczyłem ile jest konkurencji na wysokim poziomie. Zdecydowałem się na shoper bo to pierwszy sklep, pierwsza styczność z takim biznesem i chciałem zobaczyć jak to się będzie rozwijać. Jeśli będzie to dalej szło w takim kierunku w jakim idzie to na pewno zdecyduję się na zlecenie budowy strony jakiejś firmie.

Proszę o kolejne opinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności