Skocz do zawartości

Klony ODP banowane ?

fibbia

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśłi ładnie zassasz dmoza i wszystko ładnie zmieszasz to jak Google rozpozna że to na pdst ODP?

Myślę, że bany dotyczą tylko popuarnych skryptów do tworzenia kopii DMOZ.

To tak na gorąco bo artykułu nie czytałem, ale to co piszę jest raczej logiczne.

Witam :wacko:

Problem dotyczy kopii powielonych z adsense.

Jeśłi ładnie zassasz dmoza i wszystko ładnie zmieszasz to jak Google rozpozna że to na pdst ODP?

Myślę, że bany dotyczą tylko popuarnych skryptów do tworzenia kopii DMOZ.

To tak na gorąco bo artykułu nie czytałem, ale to co piszę jest raczej logiczne. Killu ma fajnego z lekka zmienionego dmoza zobaczymy czy jego ban sięgnie :cray:

No i właśnie o to chodzi. Google wymaga, żeby się trochę pracy włożyło - nawet w tworzenie kopii DMOZu. A nie, tak za friko każdy by chciał 1 m-ce na frazę "sex". :hi:

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zero3 - niezła spamiarka, jeszcze nigdy nie miałem 2M podstron :D

Jak dla mnie kolejna bajka - oczywiście niezmienione skrypty mogą polecieć, ale jak ktoś trochę pokombinuje, to wszystko jest praktycznie nie do wykrycia.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności