Skocz do zawartości

[Zlecę] Pozycjonowanie strony od zera

coldpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jakiś czas temu zgłosiłem się tutaj ze zleceniem wypozycjonowania strony, ale niestety uwczesny budżet nie pozwolił mi na znalezienie odpowiedniej oferty.

Dzisiaj budżet jest nieco większy, ponieważ wynosi 350zł na start i 100-150zł (w miarę wzrostu oglądalności stawka będzie rosła) na utrzymanie utrzymanie ruchu na stronie

Strona o którą chodzi to TechCorner.pl

Zadanie jest proste: trzeba w podanym podanym budżecie startowym osiągnąć jak największą liczbę odwiedzin strony, a później w budżecie miesięcznym (100-150zł) utrzymywać tą liczbę i stopniowo zwiększać (im więcej uda się zwiększyć tym budżet będzie rósł wraz ze wzrostem dochodów strony).

Oferty proszę składać na adres: lukasz.rosicki@techcorner.pl. W ofercie proszę zawrzeć orientacyjną liczbę użytkowników (dla uproszczenia liczmy, że startujemy od zera), oraz krótki opis usługi (taktyka, frazy).

UWAGA: Nie akceptuję ofert "na czarno". Chcesz dla mnie pozycjonować to wystaw rachunek lub spiszmy umowę!

Oferty proszę składać do środy. Odpowiadam tylko wybrane oferty.

Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności