Skocz do zawartości

CMS'y

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na etapie budowy zaplecza. Od początku chcę to robić dobrze - min. zróżnicować skrypty. Nie uśmiecha mi się instalować WP na każdej domenie, subdomenie, itp., mimo, iż w Wordpress'ie jestem biegły. Szukam systemów lekkich a najlepiej bez baz danych, do stawiania prostych, przejrzystych serwisów z kilkoma - kilkunastoma podstronami.

Mam listę popularnych CMS'ów (link) oraz listę CMS'ow nie wymagających baz danych (link) - brak Quick-cms.

Chciałem się spytać jakie są wasze doświadczenia i czego używacie?

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Sprawdz Microsite Managera, mysle ze spodoba Ci sie jako glowny cms pod zaplecze ze względu na szybkosc i prostote stawiania zaplecza. Zalezy Ci tez na roznicowaniu skryptow, takze reszte juz dobieraj jak Ci sie podoba, stawialbym na cmsy z obsluga sqlite.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności