Skocz do zawartości

Baza prywatnych 6 szt. blogów tematyczny Uroda, Zdrowie z dodawarką

Darek1970

Rekomendowane odpowiedzi

Blogi poświęcone są tematyce: Uroda, Zdrowie, Kobieta

Każdy blog ma:

- domenę główną lub funkcjonalną,

- każda domena ma minimum 2 lata

- inny adres IP

- inny DNS

- inną skórkę (jesteśmy w trakcie zmiany skórek na lepsze)

- brak linków wychodzących, poza linkiem do autora skórki

Wpisy dodajemy po zarejestrowaniu się w dodawarce pod adresem: uroda.seostacja.pl

Adresy blogów nie są i nie powinny być publikowane tutaj, ani gdzie indziej z oczywistych względów.

Dodawarka działa w systemie opartym o punkty. Jeden punkt umożliwia przedstawienie 1 artykułu do moderacji.

Każdy użytkownik po zarejestrowaniu dostaje 12 pkt., co umożliwia mu dodanie 2 artykułów do każdego z blogów. Użytkownik swobodnie dysponuje punktami, więc jeśli intuicja podpowiada mu umieszczenie 12 artykułów w jednym blogu - nie ma problemu - ma taką możliwość.Użytkownik ma możliwość dodania artykułów natychmiast lub w cyklach czasowych (cron).

Dodatkowe kody doładowujące konto użytkowników będą publikowane na PIO.

Najważniejsze punkty regulaminu:

- minimalna długość art. 1500 znaków

- max 2 linki w tekście

- pierwszy link po 600 znakach

- wpis musi zawierać miniaturę

- dopuszczam artykuły z mieszarki, ale muszą one mieć sens oraz właściwą formę gramatyczną i stylistyczną (artykuły z mieszarki puszczonej "na automacie" nie przejdą). Bełkot i błędy nie będą pozytywnie zmoderowane.

- dbamy o w miarę unikalną treść - nie ma sensu puszczać arta, który jest już w setce precli.

Pełny tekst regulaminu jest dostępny na stronie każdego z blogów - proszę się z nim zapoznać przed publikacją artykułów - w ten sposób nawzajem będziemy szanować swoja pracę i unikniemy nieporozumień.

Docelowo grupa stanie się płatną.

Blogi są moderowane codziennie za wyjątkiem weekendów.

Jestem otwarty na propozycje dodatkowych potrzebnych kategorii.

Blogi będą teraz wypełniane contentem oraz intensywnie linkowane, również z prywatnego zaplecza.

Przygotowujemy następne grupy tematyczne.

Uwagi proszę zamieszczać w tym wątku lub kierować na maila: mail.png

Mam świadomość, że skrypt nie jest demonem prędkości - pracujemy nad tym. ;)

Zapraszam do korzystania oraz merytorycznych uwag. :)

Ciekawe czy przejdzie

Jak to to o ciąży to nie przeszło :(

Z powodu 1 pkt z tych poniżej:

Bardzo prosze pamiętać o tym, że:

1. Pierwszy link może być po 600 znakach

2. Artykuł musi mieć co najmniej 1500 znaków

Ale mam dobre serduszko, więc przywróciłem pulę wykorzystanych punktów - prosze poprawić artykuł i dodać raz jeszcze :)

Każdy, kto się zarejestruje dostaje gratis 12 punktów - jak napisałem wyżej.

Jak komuś nie wystarczy, a nie spamuje tylko dodaje porządne arty- pisze eleganckie podanie na adres z pierwszego posta i dostaje następne punkty gratis :)bo mam dobre serduszko ;)

I raczej seba74m nie wykorzystywałbym tego wątku do przemycania swoich linków - to, powiem oględnie, nieeleganckie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności