pyzdera Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ktoś miał przyjemność sprawdzić tą firmę? Szczególnie interesuje mnie vps -> https://www.hostinger.pl/hosting-vps Maja także darmowy hosting bez reklam, Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrefaPC Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Przy próbie zmówienia VPS-a przenosi na vps.me, gdzie są zupełnie inne ceny serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 heh, faktycznie i po temacie podobnie jest z próbami zamówienia z innych lokalizacji (można wejść przez hostinger.com) Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołek Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Daj spokój, stabilny serwer jak masz odwiedziny na poziomie kilkadziesiąt dziennie. Weź sobie lepiej od razu resellera w youhosting.com (mrzesz też wziąć darmowego), jak masz tam zamiar dawać więcej stron, przynajmniej suport odpowiada ci bezpośrednio i masz dostęp do panelu resellera z paroma fajnymi opcjami. Oni tez kupili sobie resellera w youhosting.com i zgrywają wielkich hostingodawców, śmiechu warte. A dają za konto free mniej bonusów niż youhosting daje, żeby ich konta płatne lepiej wyglądały:) Edytowane 4 Lipca 2013 przez Kołek Strony www, sklepy internetowe, pozycjonowanie. Agencja interaktywna Toruń - https://e-infonet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Niestety, potwierdzam, że hostingera trudno komukolwiek polecić, zakładałem kilka darmowych kont w różnych serwisach na różne potrzeby i tylko tu wszystko znikało oraz było zamykane z niewiadomych powodów. Kontakt znikomy. Szczerze odradzam. Najtańszy płatny plan u kogokolwiek jest 10 x lepszy niż ich najlepszy Potwierdzam też wypowiedź Kołka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protector164 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeżeli chodzi o darmowy hosting, to według mnie jest dobry ten hostinger. Musisz tylko trafić na najnowszy server. Natomiast jeżeli chodzi o płatny, to nie polecam Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Protector164 zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentro Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja korzystam i nie narzekam Web News - ranking smartfonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 darmówka pod jakąś małą zapleczówkę np WP, może być, nie ma co wymagać za free jakiś wodotrysków udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 darmówka pod jakąś małą zapleczówkę np WP, może być, nie ma co wymagać za free jakiś wodotrysków nie nie za bardzo - moja stronka wisi od wczoraj rana. "przekroczono limit cpu" na blogu na który wchodzi 20-30 osób dziennie. Ciekawe jak to się odbije na pozycjach w G. Odradzam hostingera !! ps. a tak z ciekawości zajrzyj na ich forum - poczytasz ilu jest niezadowolonych .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Może ktoś włamał ci sie na stronkę i masz bez swojej wiedzy precla z 200K spamerskich wpisów Wieszanie serwera na moment nie ma znaczenia dla pozycji strony, mam tu kilka małych zapleczówek, rzadko na nie wchodzę ale generalnie nie miałem większego problemu. udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 nikt się nie włamał . Strona wisiała od soboty rano do poniedziałku wieczorem - aż zmieniłem hosting. Odpowiedź na pytanie "dlaczego?" - była - "Państwa strona wyświetla się już poprawnie - jeśli nadal pojawia się Państwu komunikat o przekroczeniu limitu CPU, proszę oczyścić cache przeglądarki " . Nie wyświetlała się i ponowne zgłaszanie nic nie dało. Szkoda nerwów a powiem szczerze że byłem bardzo zadowolony ale biorąc pod uwagę ile czasu trwa przenoszenie małej strony i ile może trwać przenoszenie dużej i do tego aktualizacja DNSów - szkoda nerwów.Odradzam ps. jak chcesz to wejdź na forum hostingera - niektóre strony dalej "przekraczają limit cpu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protector164 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Czego oczekujesz od darmowego hosta? zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hertia Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To darmowy hosting więc należy dziękować że jest chyba że płaciłeś za opcje płatne wtedy na ile cię stać tyle otrzymasz. W sumie zdenerowali mnie gdy subdomeny p.ht padły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To darmowy hosting więc należy dziękować że jest a teraz przeczytaj ze zrozumieniem ... Strona nie działała 3 dni - więc hosting był czy nie ? Jeśli był to czemu strona nie działała a jeśli nie to za co mam dziękować. Off ale muszę : to coś jak Tusk -" powinniście mi dziękować że w Polsce jest lepiej "- Gdzie ku**a ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam, zauważyłem, że kasują darmowe konta hostingowe z panelu klienta. Też tak macie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi