Skocz do zawartości

hostinger.pl - ktoś testował?

pyzdera

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Daj spokój, stabilny serwer jak masz odwiedziny na poziomie kilkadziesiąt dziennie. Weź sobie lepiej od razu resellera w youhosting.com (mrzesz też wziąć darmowego), jak masz tam zamiar dawać więcej stron, przynajmniej suport odpowiada ci bezpośrednio i masz dostęp do panelu resellera z paroma fajnymi opcjami. Oni tez kupili sobie resellera w youhosting.com i zgrywają wielkich hostingodawców, śmiechu warte. A dają za konto free mniej bonusów niż youhosting daje, żeby ich konta płatne lepiej wyglądały:)

Edytowane przez Kołek

Strony www, sklepy internetowe, pozycjonowanie.

Agencja interaktywna Toruń -

https://e-infonet.pl

• 1 miesiąc temu...

Niestety, potwierdzam, że hostingera trudno komukolwiek polecić, zakładałem kilka darmowych kont w różnych serwisach na różne potrzeby i tylko tu wszystko znikało oraz było zamykane z niewiadomych powodów. Kontakt znikomy.

Szczerze odradzam. Najtańszy płatny plan u kogokolwiek jest 10 x lepszy niż ich najlepszy :D Potwierdzam też wypowiedź Kołka.

• 5 tygodni później...

darmówka pod jakąś małą zapleczówkę np WP, może być, nie ma co wymagać za free jakiś wodotrysków

nie nie za bardzo - moja stronka wisi od wczoraj rana. "przekroczono limit cpu" na blogu na który wchodzi 20-30 osób dziennie. Ciekawe jak to się odbije na pozycjach w G. Odradzam hostingera !!

ps. a tak z ciekawości zajrzyj na ich forum - poczytasz ilu jest niezadowolonych ..

Może ktoś włamał ci sie na stronkę i masz bez swojej wiedzy precla z 200K spamerskich wpisów ;)

Wieszanie serwera na moment nie ma znaczenia dla pozycji strony, mam tu kilka małych zapleczówek, rzadko na nie wchodzę ale generalnie nie miałem większego problemu.

nikt się nie włamał . Strona wisiała od soboty rano do poniedziałku wieczorem - aż zmieniłem hosting. Odpowiedź na pytanie "dlaczego?" - była - "Państwa strona wyświetla się już poprawnie - jeśli nadal pojawia się Państwu komunikat o przekroczeniu limitu CPU, proszę oczyścić cache przeglądarki " . Nie wyświetlała się i ponowne zgłaszanie nic nie dało. Szkoda nerwów a powiem szczerze że byłem bardzo zadowolony ale biorąc pod uwagę ile czasu trwa przenoszenie małej strony i ile może trwać przenoszenie dużej i do tego aktualizacja DNSów - szkoda nerwów.Odradzam

ps. jak chcesz to wejdź na forum hostingera - niektóre strony dalej "przekraczają limit cpu" :)

To darmowy hosting więc należy dziękować że jest

a teraz przeczytaj ze zrozumieniem ... Strona nie działała 3 dni - więc hosting był czy nie ? Jeśli był to czemu strona nie działała a jeśli nie to za co mam dziękować.

Off ale muszę : to coś jak Tusk -" powinniście mi dziękować że w Polsce jest lepiej "- Gdzie ku**a ...

• 2 lata później...