qlwik Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 a co tam miałeś, tylko spam, czy coś więcej ala nielegalne kopie itp.? Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Normalną stronę dla ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 to napisz do nich, może jakaś pomyłka Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Blokad miałem kilka, ale kasowanie konta bez wieści? Zawsze pisali za co ban. U mnie to było przekroczenie CPU. Mieli czasem problemy z dostarczeniem maila o blokadzie i szło przeoczyć w ogóle, że strona jest zablokowana nim z panelu usunęli. Hostinger dawniej, a jeszcze nim powstał to ich inna usługa Youhosting były godny polecenia. Dzisiaj to namiastka dawnej świetności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojan6 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie polecam ich również ze swojej strony. Usunęli mi kilka stron na darmowym hoście. VPS też rozważałem u nich. Jednak nie zdecydowałem się, bo są po prostu drodzy. Nie chcę robić nikomu reklamy, ale wystarczy trochę poszukać, a można znaleźć coś o podobnych parametrach nawet prawie o połowę taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fate Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 to samo co 000webhost, wycieki danych klientow hasla przechowywane w jawnej formie BoardKids.PL - ubranka dla młodych wymiataczy, jeżeli chcesz by Twoje dziecko wyróżniał unikatowy styl Handmade streetwear for kids Ubrania dla dzieciaków BoardKids Polska marka handmade z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 to samo co 000webhost, wycieki danych klientow hasla przechowywane w jawnej formie No patrz... Czyli jednak to nie DDoS? 1 VEX Media - w przygotowaniu. Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbit Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Korzystam na co dzień z hostingu Cyber Folksa (kiedyś linuxpl) i w świetle rosnących cen rozglądam się trochę za tańszą alternatywą pod sklep na Woocommerce. Znajomy podrzucił mi pomysł na Hostinger.pl. Przyznam, że nie słyszałem o tym hostingu nigdy. Może ktoś mógłby dodać kilka zdań ze swojego doświadczenia, czy warto skorzystać z oferty tej firmy hostingowej? Lamed Web-Project - Studio Graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi