Skocz do zawartości

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wystawiłem nową aukcję z multikodami WP-KAT: https://allegro.pl/katalogi-wp-kat-100-wpisow-2-multikody-w-cenie-1-i3374391662.html

Promocyjna dwa multikody w cenie jednego.- zapraszam :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 3 tygodnie później...

Z tego co widzę wszystkie dostały po tyłku. Zresztą nie tylko one bo od tygodnia fala banów leci. W indeksie tylko str. głowna domeny a wszystkie pozostałe podstrony wyindeksowane, ale tego można było się spodziewać po tej grupie, jedna domena, katy na subdomenach, niska unikalność, lipne stronki i masa linków wychodzących.

Najgorsze jest to że po banie gość przeniesie wszystko na inną domenę, ale wszystko zostanie po staremu, czyli nic nie zmieni się i kolejny ban to kwestia czasu, koło się zamyka niestety, jeśli jeszcze dojdzie do tego taki sam schemat co poprzednio tj. jedna domena, katy na subdomenach to pewnie na bana nie będzie trzeba długo czekać niestety.

Ja miałem tego pecha, że testowałem grupę - jej moc i straszna lipa niestety, szkoda tylko że test mocy (jak się później okazało niemocy) zrobiłem na swoim blogu a nie na jakiejś innej stronce. Cóż... kto nie testuje ten nie jedzie ale z pewnością grupie NEONEXA nigdy więcej już nie zaufam.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

1) sprawdziłem 11 losowych z listy bo nie chce mi się więcej i banów nie widzę... wyzerowany został PR to fakt, jak w wielu przypadkach

2) to nie subdomeny... na 1 domenie, tylko domena funkcjonalna .priv.pl :)

3) dobrze, że wiesz lepiej od właściciela co zamierza zrobić :) ja wiem, że idą zmiany

Ostatnio wiele się wydarzyło i właściciele grup muszą brać się do roboty po prostu.

Jest tak jak napisał Moskit - trzeba wiele rzeczy zmienic...

Prace trwaja - za jakis czas tak jak napisałem na blogu dam więcej informacji...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

@moskit, może i funkcjonalna czort to wie, ekspertem od domen nie jestem. Wszystkich nie sprawdzałem bo to strata czasu.

Ps. W każdym bądź razie ja się stamtąd zwijam bo nic dobrego z tego nie wyniknie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności