Skocz do zawartości

Kary za brak ciasteczek

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Webreklama - to nie jest tak prosto jak Ci się wydaje :D

Po pierwsze to że masz firme w Polsce dotyczy tylko strony FIRMOWEJ.

Zakładając że masz 200 zapleczówek które nie są Twoją stroną firmową i nie masz na nich podanych publicznie Twoich danych(normalne zapleczówki), gdzie domeny są na osobę prywatną nie na firmę i umieszczając je na hostingu nie podlegającym pod prawo EU nie masz obowiązku nic wprowadzać. O to mi chodziło. Czyli firmowa lub strony na których są dane firmy - tak, reszta - nie(o ile stoją na nie EU hostach chociaż tutaj też jest wiele niejasności bo jeśli nawet stoją na EU hostach a nie są firmowe...)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak widzę info o ciasteczkach to mnie krew zalewa... ja poza Polityką nic nie dodałem bo mi czytelników odstraszy - to info jest gorsze od reklam.

a taka ciekawostka - jak wyłączymy ciasteczka dla konkretnej strony i zamkniemy okienko o ciasteczkach to będziemy je tak długo oglądać, aż w końcu sie na nie zgodzimy :D

@DżejDżej

ma być "w jasny i widoczny sposób", ale każdy to będzie interpretował jak chce jak mam w stopce :D

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności