Skocz do zawartości

Pozycjonowanie przez firmę

lib3rty1

Rekomendowane odpowiedzi

Przy tej wszechobecnej rzyczliwości konkurencji (mowa o tych pozycjonerach co bardziej dbają o innnych niż siebie) i stabilnych warunkach ze strony G wbicie to dopiero poczatek. Utrzymanie tego przez dłuższy czas będzie wyzwaniem ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wybrałem taką ofertę jako, że to były początki. Więc nie wiedziałem jakie są ceny. Zdecydowałem się na firmę, która zgodziła się na wypozycjonowanie.

Co do tej konkretnej frazy to nie musi być ona konkretna jak darmowe filmy online mogą być zastępcze, które dały by podobny efekt, jako, że jest to strona skierowana na bardziej wymagającego użytkownika, jak wskazuje np fraza filmy hd

Lubisz oglądać darmowe filmy bez limitu? Zapraszam na moją stronę.

już teraz wiem, będę tak robić. Człowiek uczy się na błędach...

sprawdziłem back linki przez ahrefs, i do tej pory jest tylko jeden i to chyba ten, który sam dodałem, czy może to być podstawą do zerwania umowy i zażądania zwrotu kosztów ?

Niektórych backlinków nie zobaczysz w ahrefs. Dodatkowo myślę że w umowie nie masz usługi linkowania tylko pozycjonowania lub promowania w wyszukiwarkach a te z kolei są bardzo ogólne i mogą powiedzieć, że jednak coś robią...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

już teraz wiem, będę tak robić. Człowiek uczy się na błędach...

sprawdziłem back linki przez ahrefs, i do tej pory jest tylko jeden i to chyba ten, który sam dodałem, czy może to być podstawą do zerwania umowy i zażądania zwrotu kosztów ?

Nie, nie może to być podstawą do zerwania umowy.

Pozycjonowanie może odbywać się poprzez przekierowania 301 których nie zobaczysz.

Chyba, że umowę podpisałeś na zdobywanie linków do Twojej strony z dokładnym wskazaniem miejsc. To wtedy możesz rościć swoje.

Pozdrawiam.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

No i tutaj się sam załatwiłem... chyba.

Umowa jest do 12.06.2014, przeoczyłem datę. Moja wina bo pobieżnie przeczytałem umowę.

I jest jeszcze taki zapis:

"Jeżeli zleceniodawca nie jest zadowolony z usług firmy może odstąpić od umowy, po uregulowaniu wszystkich należności."

Czy w takim wypadku jeżeli chciał bym zerwać umowę to muszę uiścić należność za te wszystkie miesiące do kiedy jest podpisana umowa ?

Jest to zależne od tego z czego wynikają należności, czy umowa jest abonamentowa - niezależnie od wyników, czy też należności są naliczane za konkretne miejsca - TOP10.

Napisz pierwsze litery wyrazów nazwy firmy.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

W umowie jest napisane, że jest to promocja strony mająca na celu zajęcie przez moją stronę top10 w wynikach wyszukiwania stanowiące odpowiedź wyszukiwarki na moje frazy. Chociaż płatność jest ryczałtowa stała 70 zł a mogłem wybrać opcję płatności za wyniki.

Pierwsze litery: Take

"Jeżeli zleceniodawca nie jest zadowolony z usług firmy może odstąpić od umowy, po uregulowaniu wszystkich należności."

Czy w takim wypadku jeżeli chciał bym zerwać umowę to muszę uiścić należność za te wszystkie miesiące do kiedy jest podpisana umowa ?

K.... mać. Człowieku ogarnij się. To nie jest forum wróżkarskie.

Zadzwoń do obecnej firmy i się dowiedź na temat tych zapisów a nie Nas pytasz. Żyjemy w cywilizowanym świecie, komunikacja to podstawa. Zapytaj kiedy spodziewają się efektów, co robią, jak robią.

Skąd my mamy to wiedzieć.

Kiedy podpisałeś umowę, od jakiego czasu firma pozycjonuje stronę ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ok, to zabiorę głos :)

Kto wybierał Ci te frazy, że tak się głupio zapytam? One nie mają żadnej konwersji... Dlaczego nie filmy online? Chyba lepsza fraza nie? :) Tylko, że przy takich frazach to już musiałbyś się liczyć z budżetem 5k miesięcznie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

K.... mać. Człowieku ogarnij się. To nie jest forum wróżkarskie.

Zadzwoń do obecnej firmy i się dowiedź na temat tych zapisów a nie Nas pytasz. Żyjemy w cywilizowanym świecie, komunikacja to podstawa. Zapytaj kiedy spodziewają się efektów, co robią, jak robią.

Skąd my mamy to wiedzieć.

Napisałem im aby wysłali mi jakieś raporty bądź informację, to dostałem informację, żebym sobie sprawdził na ahref a potem jak powiedziałem, że nic nie widać to, że efekty mogą zająć kilka tygodni.

Stąd moje pytanie z pierwszego postu ile czasu może minąć do pierwszych efektów.

Kiedy podpisałeś umowę, od jakiego czasu firma pozycjonuje stronę ?

Umowa była podpisana 12 marca 2013.

Ok, to zabiorę głos :)

Kto wybierał Ci te frazy, że tak się głupio zapytam? One nie mają żadnej konwersji... Dlaczego nie filmy online? Chyba lepsza fraza nie? :) Tylko, że przy takich frazach to już musiałbyś się liczyć z budżetem 5k miesięcznie.

Frazy były wstępnie wybierane przeze mnie przy pomocy google keyword tool. I zostały zatwierdzone przez firmę.

Miesiąc może być za mało na TOP10, czekaj spokojnie, ja nie będzie efektów po 3 miesiącach to będzie problem, jednak strona powinna już wchodzić na lepsze pozycje w obrębie TOP100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności