Skocz do zawartości

Pozycjonowanie przez firmę

lib3rty1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem im aby wysłali mi jakieś raporty bądź informację, to dostałem informację, żebym sobie sprawdził na ahref a potem jak powiedziałem, że nic nie widać to, że efekty mogą zająć kilka tygodni.

Stąd moje pytanie z pierwszego postu ile czasu może minąć do pierwszych...

Widzę, że trafiłeś na firme z wyższej półki... Następnym razem najpierw pytaj, potem podpisuj jaką kolwiek umowę.

Zerwac wlaściwie można każdą umowę. Pytanie, czy ta firma wywiązuje się z tego co podpisaliście czy nie. Jeżeli nie, to nie ma mowy o jakichś karach i innych rzeczach, jeżeli się wywiązuja z tego co podpisałeś, to może być kłopot.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To mnw. po jakim czasie mogę mieć podstawy do tego, że firma się nie wywiązuje z umowy ? bądź jej działania nie dają skutku ?

3 miesiące wystarczą ?

I jak sprawdzić to "wywiązywanie się z umowy" abym w razie czego miał podstawy do rozwiązania umowy ?

Teraz już wiem i będę się teraz pytać.. zanim coś zrobię.

Lubisz oglądać darmowe filmy bez limitu? Zapraszam na moją stronę.

Jak sprawdzić? No wiesz, ja w takich sprawach zazwyczaj biore umowę do reki i sprawdzam czy to co napisane jest zgodne z rzeczywistością. Jak czegoś nie rozumiem, to pytam o wyjaśneinie kogos kto jest w danej dziedzinie mądrzejszy. U Ciebie, jeżeli płacisz ryczałtem, to w umowie powinien pojawić się zapis kiedy strona pojawi się na pozycjach, które ustaliłeś. Jezeli takiego zapisu nie ma, to można powiedzieć, że ta firma bez problemu może przelecieć Cię jak panienke przy szosie, która po podniesieniu głowy i reki po zapłatę zobaczy siwy dym z opon :)

@sting2005 jak firma jest dobra, to i po roku nie jestes wstanie sprawdzić czy cos robią, oczywiście mowa o działaniach, bo skutki widać po pozycjach ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Aha czyli klops.

To muszę kogoś takiego znaleźć.

Z tego co czytałem w umowie, nie ma żadnej wzmianki o informacji, kiedy ma się pojawić na pozycjach. Nie ma też informacji o kwocie kary za rozwiązanie umowy. Więc może coś uda się jeszcze zdziałać.

Lubisz oglądać darmowe filmy bez limitu? Zapraszam na moją stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności