Skocz do zawartości

Proszę o ocenę strony z grami.

Wojtek84

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę mojej pierwszej strony(nie licząc kilku blogów na których się uczyłem :)) W moim zamyśle wizualnie strona jest ukończona i teraz dodaje gry. Jeśli kogoś zdaniem strona wymaga poprawek chętnie wysłucham słów krytyki i będę za nie wdzięczny :) Adres strony: https://grajzadarmo.com.pl

faceplus_banner_468x60_red.png

wygląda jak spam.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

niestety, musze Cię zmartwić ale w mojej ocenie na takiej stronie nikt nie spędzi więcej niż 15 sekund... Popatrz jak wyglądają inne stronki o tej tematyce i sam sobie odpowiesz na pytanie dlaczego :)

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

15 sekund? Byłem tylko tyle czasu ile potrzebne było na zamknięcie karty.

Dziękuję za poświęcenie tego czasu tylko czy przez tą chwilę jakakolwiek rada się panu nasuneła? Myślę, że coś dobrego na tej stronie można znaleść :) Strona nie ma mieć charakteru komercyjnego, nie kupiłem gotowca z allegro co jest chyba plusem :) Ale może się mylę ?

Dziękuję za poświęcenie tego czasu tylko czy przez tą chwilę jakakolwiek rada się panu nasuneła?

Miałbym jedną radę, ale aby wypowiedzieć tę radę musiałbym użyć słów przyjętych za wulgarne. Typu "[...] tę stronę przez okno".

Wchodzę na stronę i ... nie wiem o co chodzi. Ogólny bajłagan, menu na jakis kreskach, nieczytelne. Na środku tekst, ktory tak jest sformatowany, że muszę sie sporo natrudzić aby go przeczytać.

Może warto było kupić tego gotowca a nie odpalać stronę na skórce TehnoBlue.

Dziękuję za poświęcenie tego czasu tylko czy przez tą chwilę jakakolwiek rada się panu nasuneła?

Miałbym jedną radę, ale aby wypowiedzieć tę radę musiałbym użyć słów przyjętych za wulgarne. Typu "[...] tę stronę przez okno".

Wchodzę na stronę i ... nie wiem o co chodzi. Ogólny bajłagan, menu na jakis kreskach, nieczytelne. Na środku tekst, ktory tak jest sformatowany, że muszę sie sporo natrudzić aby go przeczytać.

Może warto było kupić tego gotowca a nie odpalać stronę na skórce TehnoBlue.

I na taką odpowiedź czekałem:) Może nie jest przyjemna ale za to konkretna:) Dziękuję i pozdrawiam:) Temat do skasowania:)

Postaw to na czymś innym.

viewpage.php?page_id=3 - co to jest?

Zrób porządne menu.

Usuń spam ze stopki.

Gry ONLINE z najwyższej pułki

Pisze się "najwyszszej"... ;)

Czyli jednak jest dla stronki jakaś nadzieja? Strona jest na PHPfusion i jakaś skórka. Mam zmienić skórke czy PHPfusion?

własnie przed chwilą znalazłem w biurku dwie płyty DVD z grami online i gotowymi skryptami :) Lepiej to wygląda na mojej płytce niż to coś ... jeśli to w ogóle jest coś ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Drugim problemem jest sprawa przyjaznych linków. Ich tworzenie jest w praktyce niemożliwe. Dodatkowo, ścieżki URL często się duplikują co może tworzyć problemy z tworzeniem przekierowań. Właśnie dlatego, specjaliści od optymalizacji i pozycjonowania stron, częściej wybierają inne CMS-y.

Nie wiem, czy to nadal aktualne, ale jeśli tak, to zmień skrypt.

Inne rzeczy do zmiany poza friendly url (tak na szybko):

- spam w meta keywords (lepsze żadne niż takie),

- brak altów w obrazkach,

- brak normalnego logo.

I biała czcionka na czarnym tle to porażka :)

własnie przed chwilą znalazłem w biurku dwie płyty DVD z grami online i gotowymi skryptami :) Lepiej to wygląda na mojej płytce niż to coś ... jeśli to w ogóle jest coś ?!

Szkoda, że ja nie mam tak fajnefo biurka :(

Drugim problemem jest sprawa przyjaznych linków. Ich tworzenie jest w praktyce niemożliwe. Dodatkowo, ścieżki URL często się duplikują co może tworzyć problemy z tworzeniem przekierowań. Właśnie dlatego, specjaliści od optymalizacji i pozycjonowania stron, częściej wybierają inne CMS-y.

Nie wiem, czy to nadal aktualne, ale jeśli tak, to zmień skrypt.

Inne rzeczy do zmiany poza friendly url (tak na szybko):

- spam w meta keywords (lepsze żadne niż takie),

- brak altów w obrazkach,

- brak normalnego logo.

I biała czcionka na czarnym tle to porażka :)

Co do linków to aktualny problem :(

spam w meta keywords (lepsze żadne niż takie) usuniety!

Pozostałymi dwoma rzeczami zajmę się jutro :)

Co do białej trzcionki na czarnym tle to może być racja:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności