Skocz do zawartości

Poszukuję managera zaplecza seo

Ojciec_Pio

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio znalazłem coś takiego, podobno spory projekt - panel do zarządzania WP z hostem https://wpseo.pl/mozliwosci/ Czy ktoś to zna?

Tak, zna.

Przemyślane i sprawne narzędzie. Weź demo :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Ja to teraz próbuję. I wchodząc w kwestię opcji zarządzania, to tu jest istotne, że nie musisz kupować własnego serwera (ale to najmniej znaczące), ale ważniejsze, że IP, a przede wszystkim dns-y i takie tam inne są różne. To jest o tyle ważne, że jest już wiele algorytmów, które wykrywają sieci zapleczówek po takich danych. A polskie hostingi seo dają różne ip, ale dns-y... Hostingi SEO np. UK mają różne dns-y, ale ceny nie są tak niskie. No i nie mają panelu zarządzającego. :)

A jak się ostatecznie sprawdzi ta usługa, to dopiero zobaczę :) Ale spróbować trzeba.

Czym różnią się według Ciebie mini site'y MM od blogów postawionych na WP?

@skrypty.pro Postaw i pokaz najlepszy jaki potrafisz blog na swoim skrypcie z ogólnie dostępnych z najdroższa wersja MM szablonem. To tobie pokażą ludzie czemu WordPress jest lepszy i tyle :D Bo na razie na swojej stronie piszesz że to najlepszy na świecie soft do zaplecza :D, i chcesz porównywać swój skrypt do WordPressa. Z całym szacunkiem do zdolności ludzi którzy to pisali, ale to tak samo jak porównywać malucha do porządnego samochodu średniej kasy. Nie tedy droga, nie staraj się udowadniać że jest lepszy od Wodpressa, Joomli bo nie jest. Przy wykorzystaniu 2-3 wtyczek (WP) w Joomla wystarczą module dostępne, w tych CMSach można stworzyć bloga który nie będzie podobny na zaplącze, a MM nigdzie takiego efektu nie uzyska bo zawsze taka stronka będzie na kilometr jechać SEO z allegro.

Prosty test postaw i pokaz bloga takiego jaki wychodzi z MM

Z całej mojej wypowiedzi tylko tyle udało Ci się wywnioskować...?

I wybacz, ale MM nie nadaje się do stawiania wartościowych stron. Sam stawiam zaplecza w ilościach hurtowych i powiem tak gdybym klientowi postawił zaplecze na MM i powiedział ze jest to wartościowa strona to padł by ze śmiechu.

@Nie pamietam jak bylo rok temu, ale aktualnie szablony sa w Artisteera i dla wielu osob sa OK, poza tym jest 100 premium z dreamtemplate

I tu jeszcze wtrącę coś, dla wielu osób są ok a zgadnij jakie są to osoby.... np mój znajomy który nie ma najmniejszego pojęcia o SEO a kupił sobie MM na allego i jest zadowolony bo strony się stawia z automatu i nie trzeba wiedzieć prawie o niczym!! Takie osoby są rzeczywiście zainteresowane bo stawiają "profesjonalne" zaplecza w kilka min i co z tego ze jego domena została zbanowana, ale ma swoje zaplecze.

rozumiem, że wojna między wydawcami softów trwa w najlepsze, ale bez przesady:)

Spotkałem się z opiniami negatywnymi i pozytywnimy co do MM, ale musicie też zrozumieć, że same htmle mają swoje ograniczenia - trudno je modyfikować i przerabiać. Tak się składa, że tworzę zaplecze b. wysokiej jakości, wręcz zaplecze brandowe, które doskonale imituje serwisy, z możliwością dodawania treści przez użytkownika itd. MM tego nie pociągnie, bo to skrypt na szybkie i tanie zapleczówki niższego poziomiu - możliwe jednak, że część zaplecza to będzie czysty html, dla zróżnicowania skryptów, ale zobaczymy. Wczoraj znalazłem chociażby omni wp - prosty i bez komplikacji życiowej pnael centralny. Ale głos nie zależy ode mnie, przedstawię opcje, klient zdecyduje

Nie cierpię spamerów!

że wojna między wydawcami softów trwa w najlepsze,

a kto jest drugim wydawcą softów SEO bo obecnie wojnę toczy jeden :D ???

Zobacz sobie to https://www.forum.opt...atne-precle-wp/, obecnie już posiada auto-instalator, automatycznie konfiguruje, obsługuje już nie tylko WordPress, sam wtyczka generuje teksty i posiada jeszcze kupę innych przydatnych funkcji.

Zobacz sobie to https://www.forum.opt...atne-precle-wp/, obecnie już posiada auto-instalator, automatycznie konfiguruje, obsługuje już nie tylko WordPress, sam wtyczka generuje teksty i posiada jeszcze kupę innych przydatnych funkcji.

Dokładnie.

Ewentualnie, na mniejszą skalę wystarczy to https://www.forum.opt...-do-wordpressa/

i do obu infinite wp

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności