Skocz do zawartości

Filtr przez spam linkami z e-weblink

marek1989

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie opisy sklepów itd. zostały napisane przeze mnie oraz moich współpracowników.

No cóż mi na takie dictum pozostaje odpowiedzieć :D (na Twoim miejscu jednak dałbym komuś lepszemu zrobić te opisy)

a już bez ironii to naprawdę jak trochę sobie pogłówkujesz to treści chyba zrobisz lepsze - podpowiem Ci jak:

opis sieci sklepów, historia sieci sklepów, miejscowości ze sklepami, i tak dalej i tak dalej, jak pójdziesz w tym kierunku to będzie lepiej ;)

Teraz na przykładzie www.topkupony.pl/saturn.pl - tak wygląda treść tematyczna :

Saturn to jeden z największych sklepów elektronicznych na świecie, teraz również dostępny w Internecie. W ich bardzo bogatej ofercie znajdziesz tysiące produktów takich jak telewizory, kino domowe, wieże hi-fi, lodówki i inny sprzęt AGD w atrakcyjnych cenach. Z naszymi kodami rabatowymi Saturn możesz wyposażyć swój dom w najnowocześniejszy sprzęt i będziesz pewien, że za niego nie przepłacisz. Sprawdź najnowsze promocje Saturn na naszej stronie internetowej, a może załapiesz się też na darmową dostawę do domu.

Codziennie aktualizujemy najlepsze promocje i kody rabatowe Saturn więc często odwiedzaj naszą stronę, by móc kupować taniej przez całą dobę, 7 dni w tygodniu. Nie przegap żadnych kuponów promocyjnych na telewizory i lodówki w Saturn i zaglądaj do nas regularnie.

porównaj sobie procentową zawartość tekstu powyższego do całości tekstu znajdującego się na stronie (pomijam jakość tego tekstu "tematycznego" który został stworzony w pocie czoła przez Ciebie i współpracowników ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

może na początek sprawdź porady z https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights

zauważyłem że masz błąd na stronie:

Notice: Undefined index: cat in /var/www/clients/client2/web1/web/header_sub.php on line 33

Przyjżałem się głównej stronie tak jak sugerowałeś ze masz z nią problemy, sugeruje pozbyć sie ukrytego elementu - opisu strony widocznego po kliknięciu w "Dowiedz się więcej co to są kody rabatowe i jak z nich korzystać".

Sugeruje Ci zrobienie podstrony na ten temat, ten display: none jest dosyć pokaźny i zawiera dużo treści tematycznej, googlas nie lubi takich manewrów a to podpada pod ukrywanie treści.

Sugeruje Ci także poprawienie błędnych czcionek w kodzie źródłowym

Widać w nim krzaki: Zaoszczędź więcej w Twoich ulubionych sklepach

Musisz także koniecznie na głównej poprawić znaczniki H, nie wyglądają ciekawie a poza tym zdeka są przespamowane

Ogranicz sie do 1 H1 krotko i zwięźle i kilku H2 jako podtematów, nie musisz wszystkich linków wewnętrznych oznaczać znacznikami H :)

Wystarczy kilka konkretnych

Podrawiam

ALO

SEO i SEM - www.rwnet.pl

Błąd na stronie był tylko przez chwilę gdyż akurat wprowadzałem wtedy parę zmian w kodzie.

Ukryty element już usunąłem i aktualnie dodaje 2-3 linijki tekstu na stronę główną.

Jeśli chodzi o encje to nie zgodzę się z Tobą ALO, ponieważ nawet na tym forum znajdziesz informację iż Google poprawnie czyta encje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności