Skocz do zawartości

Duma feministek :)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie zakochałem się w tej dziewczynie :D

https://youtu.be/NtXFYdDP7Vs

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z taką to bym mógł dostać i z prawej i z lewej, a potem na tej macie się zabawić, odklepując za każdym razem porażkę gdy będę na dole :P tosz to istny damski testosteron mała, cicha i niepozorna ;)

Gdybym ja wam pokazał jakie kobiety u nas pracują w ochronie, to pewien poseł a raczej posłanka to przy niej pikuś ;)

Jedną nazywają Helgą 120 kg żywej wagi i prawie 190 cm, podaj jej rękę a w miarę nieodpowiedniego nadgarstka przekonasz się sam, "czym jest męski uścisk" ale dobrze gotuje ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Wszystko przewróciło się do góry nogami.

1. W telewizji mówia,ze jak facet płacze, to jest bardzo męski

2. Bardzo męskie jest takze golenie nóg przez facetów

3.Facet obowiązkowo musi chodzić do kosmetyczki na pediqur i maniqur ( pisowania zła, ale chodzi o obróbkę ręczna paznokci stóp i rąk)

3.Mięśnie i sła, to synonim kobiecości.

Zrobili z faceta pedała, z kobiet chcą zrobic wojowniczki Jedi - i kto tutaj jest głupi ?

Nogi goli się nie dla bycia pedałem, lecz w przypadku uprawiania pewnych sportów choćby kolarstwa (ale niemal wszyscy to robią), sam niejednokrotnie to robiłem lecz w moim przypadku była to jedna ;)

(znacznie ułatwia zabiegi rehabilitacyjne zwłaszcza gdy zarost duży ;)

Przecież od dawna wiadomo, że w większości przypadków to kobieta jest silna psychicznie i fizycznie (nie wiem czy dałbym radę przy powiedzmy trójce dzieci zorganizować to całe przedszkole i dom tak jak one to robią)

Facet jest głową rodziny a kobieta karkiem która nim kieruje ;)

Co do płaczu to wrażliwość czy też płacz szczęścia oraz smutku nie jest oznaką słabości a człowieczeństwa nie ma czegoś takiego jak "Chłopaki nie płaczą" są tylko faceci nie potrafiący się do takich ludzkich odruchów przyznać.

Taka Jedi to by mogła mój miecz gwiezdny brać przez całą wieczność ;) Silna kobieta to ciekawa kobieta, intrygująca oraz mająca wiele do pokazania

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

1. W telewizji mówia,ze jak facet płacze, to jest bardzo męski

2. Bardzo męskie jest takze golenie nóg przez facetów

3.Facet obowiązkowo musi chodzić do kosmetyczki na pediqur i maniqur ( pisowania zła, ale chodzi o obróbkę ręczna paznokci stóp i rąk)

koncerny kosmetyczne już nie wiedzą gdzie upchnąć ten swój chłam to wciskają kit -> może się uda jakoś urobić nowy "target" :D

koncerny kosmetyczne już nie wiedzą gdzie upchnąć ten swój chłam to wciskają kit -> może się uda jakoś urobić nowy "target"

Właśnie dlatego powstała moda na te metroseksualne cioty ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jedną nazywają Helgą 120 kg żywej wagi i prawie 190 cm

U mnie w firmie w ochronie pracuje Szybka Hanka, tak ją nazywają. Wymiary podobne, podobno nie ma kozaka na nią.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W sumie to ja od swojej ex kiedyś też niezły łomot wziąłem :D po powrocie z nocnej "konferencji" :D . Zdradzę Wam przy okazji sztuczkę jak się wybronić (wykorzystać można tylko raz także korzystajcie tylko w sytuacjach ekstremalnych) :

Wracamy rano "zmęczeni" z lekka nieświeżym oddechem , czasami z niezauważoną szminką (o zgroza cudzą) na koszuli no i na progu zaczyna się Wietnam .... Należy przeczekać pierwszy zmasowany atak, przesmyknąć się do pokoju/sypialni i paść na cztery kończyny i zacząć szukać pod łóżkiem, stołem, na podłodze (dosyć intensywnie).... Po chwili krótkiej konsternacji partnerka lekko zdziwiona (ciekawość kobieca znana rzecz) pyta nas :"czego ty tam szukasz ???" ... Wtedy odwracamy głowę i patrząc jej głęboko w oczy mówimy : "przebaczenia kochanie" ....

Przetestowane z gwarancją 100% skuteczności ale jak wcześniej napisałem zachować naprawdę na ostatnią chwilę bo działa tylko raz :D

W sumie to ja od swojej ex kiedyś też niezły łomot wziąłem

Ja kiedyś żonę wysłałem na kurs samoobrony dla kobiet, warsztaty Krav Magi.

Nie róbcie podobnego błędu. :olaboga:

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wracamy rano "zmęczeni" z lekka nieświeżym oddechem , czasami z niezauważoną szminką (o zgroza cudzą) na koszuli no i na progu zaczyna się Wietnam ...

imo złe podejście :)

Dwóch przyjaciół wraca późnym wieczorem z pokera. Jeden skarży się drugiemu.

- Wiesz, nigdy nie mogę oszukać żony. Gaszę silnik samochodu i wtaczam go do garażu, zdejmuję buty, skradam się na piętro, przebieram się w łazience. Ale ona zawsze się budzi wydziera na mnie, że tak późno wracam.

- Masz złą technikę. Ja wjeżdżam na pełnym gazie do garażu, trzaskam drzwiami, tupię nogami, wpadam do pokoju, klepię ją w tyłek i mówię: "Co powiesz na numerek?". Zawsze udaje że śpi...

... Wtedy odwracamy głowę i patrząc jej głęboko w oczy mówimy : "przebaczenia kochanie" ....

Beer, a jak ci nie wyjdzie i następnego dnia nie chce się do ciebie odezwać dzwoń po karetkę :) twoja kobieta straciła głos.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Dobry bokser potrafi zatrzymać cios, w młodości na treningach kick-bixingu naszym trenerem boksu był 60-letni "dziadek" kiedyś olimpijczyk, taki starszy pan z brzuszkiem, my młode byczki, jak nam się wydawało nieźle wytrenowane ( większość startowała z sukcesami w zawodach), walka z "dziadkiem kończyły się zawsze tak samo, twoje ciosy trafiały gdzieś w powietrze, albo gardę, a jak popełniałeś duży błąd i odsłaniałeś się on lekko pukał cię w szczękę, splot, czy wątrobę. Nigdy nie zrobił nikomu żadnej krzywdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności